80-годишна баба има най-убийственото тяло в света

80-годишна баба има най-убийственото тяло в света
Снимка: netinfo

Какво си представяте, когато някой ви говори за 80-годишната му баба? Най-вероятно в съзнанието ви изниква някоя леко прегърбена жена с побеляла коса, която обожава да готви за внуците си и се придвижва с бастун.

Повечето баби на тази преклонна възраст наистина изглеждат така, но днес ще ви запознаем с една доста по-алтернативна 80-годишна дама, която е в невероятна форма!

Името й е Ернестин Шепард и тя е най-възрастната бодибилдърка в света! Наскоро тя отпразнува 80-годишния си юбилей, но това не й пречи да продължава да участва в състезания и маратони.

 

No photoshop here...I've met her! She will be 80 in June! How much more motivation do you need?! #ErnestineShepherd

Снимка, публикувана от Shionta Pumphrey (@heartbeat4many) на

Тялото й изглежда като на 20-годишно момиче, а усмивката й може да спре дъха ви.

Ернестин признава, че като по-млада не е обичала физическите активности и е започнала да влиза във форма, едва когато е навършила 56 години. Тогава тя се влюбила в аеробиката и започнала да спортува активно.

Денят й започва в 3 сутринта с медитация, а след това отива да тича. В 8 има тренировка с личния си треньор, а вече си не по-късно от 22 часа. Любимото занимание на Ернестин, освен спортуването, е готвенето.

 

This is Ernestine Shepherd. SHE IS 77. One of the oldest female bodybuilders. And she is BEASTTTT! She looks amazing. 😁 #beast #ErnestineShepherd #femalefitness #bodybuilding

Снимка, публикувана от Sabrina Kee (@blazing_ice) на

Тя всеки ден готви за съпруга си,  с който са женени от 60 години. Диетата й се състои предимно от ориз, пилешко, яйца, ядки и много вода.

Ернестин уверява хората, че могат да започнат да се грижат за тялото си на всяка възраст. Важното е винаги да бъдете собствените си най-големи фенове и да не се предавате, дори и да ви е трудно в началото.

Прочетете още:

Как се свалят 20 години с помощта само на грим

Когато баба ти е кралицата

Най-красивата любовна история, която знам

Диагноза "бабино дете"

Уроците на баба

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти