Забавно детство в няколко снимки

Малката Ива успешно се превърната в динено бебе
Снимка: Станислава Данчева

Лилия Огнянова

Всеки, който е родител знае, колко бързо растат децата. Както се казва - докато се обърнеш и те вече са прекалено големи, за да се сгушат в скута ти и да ги люлееш в прегръдки.

Най-лесният и бърз начин да запазите спомените са снимките. Нищо не ви пречи да си организирате една фотосесия с децата. Може да наемете професионален фотограф, а поводът да е рожден ден, или просто да измислите някаква забавна тема за фотосесия и да я заснемете сами.

Една от идеите е да си направи динено бебе!

Изпълнението е просто - намира се достатъчно голяма диня, реже се отгоре "капаче", което не се изхвърля, а се запазва. После динята се издълбава до кората и се получава нещо като съд, в който да сложите детето. Добре ще е предварително да постелите вътрешността на динята с кърпа, за да не ви се омаже бебето до уши, пък и да се чувства по-комфортно.

Сега вече може да използвате "капачето", което се отрязали в началото и да го сложите на главата на бебето. Едва ли ще се задържи за дълго там, но все пак ще е забавно. Самото ви дете също няма да стои мирно в динята, пък и няма нужда да го принуждавате. Просто нащракайте няколко бързи кадри и каквото се е получило, това е.

Хубавото на подобен вид фотосесия е, че един ден, когато детето ви порасне ще има няколко много забавни снимки, на които с радост да се посмеете заедно.

А ако не ви се занимава с диня, може просто да украсите цялата кошарка на детето ви с цветя и да го снимате сред цветна прелест. Идеи има много и различни, всичко зависи от вас и вашето въображение.

Що се отнася до професионална фотосесия, тя е почти задължителна! Освободете си един ден, нагласете се, облечете добре себе си и децата ви и застанете пред фотообектива на професионалист. После ще имате няколко много красиви снимки, които да сложите в рамка и да им се радвате. Със сигурност всички баби и лели ще ви извадят душата, докато не им осигурите рамкирано копие, но нека да се радват хората.

Все пак вашите деца са най-прекрасните в света, затова не ги крийте, а се забавлявайте заедно пред камерата. Когато неусетно пораснат и започнат да ви посещават основно по празниците, тези снимки ще ви радват и ще гонят самотата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти