Забавление за малки и големи

Забавление за малки и големи
Снимка: Mall of Sofia

Може би не познавате Биляна Гецова, но сте чували и виждали дъщеря й Малена, както и много други прекрасни снимки на деца, станали популярни с проекта и сайта mamaNaMALENA.

Точно шест месеца след първата детска фотосесия, която mamaNaMALENA реализира в София, по покана на Mall of Sofia, тя отново ще гостува там и ще може да заснеме децата ви на 19-ти и 20-ти май.

Всеки, който пазарува в детските магазини в Mall of Sofia от 2-ри до 16-ти май за поне 30 лв. ще получи талон за участие в томболата и ще може да спечели една от 20-те детски фотосесии. Снимките на mamaNaMALENA са популярни с ярките цветове и прекрасните декорации, с артистизма и емоцията, която вие и децата ви ще запомните.

 

В Mall of Sofia ще има на ваше разположение стилист, който да ви помогне в избора на облекло, специално за снимките. Сесията може да бъде интересен подарък за ваши близки или роднински деца.  

Фотографката Биляна Гецова, която всъщност е и архитект, ще гостува отново. Тя ще пристигне с цял куп аксесоари и играчки, който използва за декори на своите фотосесии, така популярни с атмосферата и настроенията си.

* Спонсорирано съдържание

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти