Удивителното момиченце, което говори 7 езика, стана хит в социалните мрежи

Удивителното момиченце, което говори 7 езика, стана хит в социалните мрежи
Снимка: netinfo

Много известни исторически личности са били полиглоти, но когато чуеш едно дете на невръстна възраст да говори на английски, немски, френски, японски, испански, арабски, това наистина може да те удиви...

Малката Бела Девяткина, която е на 4 годинки, от Русия, развълнува хората в социалните мрежи със свободното си владеене на 7-те езика, е истински феномен, това твърдят и психолозите и лингвистите, които разговарят с нея.

Майката на Бела твърди, че Бела от съвсем малка е имала афинитет към езиците и че още с проговарянето си, тя е усвоила руския и английския.

А гостуването ѝ в популярно руско шоу, където разкрива способностите си, прави истински фурор по целия свят, където е гледано и шервано милиони пъти:

 
This talented little girl speaks SEVEN languages!

This little girl speaks SEVEN languages!

Публикувахте от Daily Mail в 22 октомври 2016 г.

"В миналото на Русия е било нормално децата да владеят 3-4 езика, особено в по-заможните семейства. В училищата са се изучавали древногръцки и латински. Така че от историческа гледна точка, през 19 век в страната е било съвсем в реда на на нещата един добре образован младеж да знае 6-7 езика", споделя учен по повод заложбите на Бела.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти