Татуировки за майки

Анджи и една от нейните десет татуировки
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Някои жени носят снимки на децата си в портфейла си, пазят кичури от бебешките косици и правят огромни албуми със снимки и други спомени от момента на раждането през целия житейски път на децата си.

От известно време насам обаче, се появява още един начин, по който дамите ознаменуват това, че са станали майки, а именно чрез татуировки.

Всички знаят как Анджелина Джоли татуира на лявото си рамо географските координати на местата, където са родени децата й. Семейството на Джоли и Пит има три биологични и три осиновени деца. Миналата година Анджи дори добави данните за месторождението и на партньора си Брад Пит.

Хайди Клум сигурно доста ще съжалява, че е татурирала името на вече бившия си мъж Сийл на едната си ръка.

Памела Андерсън също беше направила подобна грешка като бе татуирала името на съпруга си Томи на пръста, на който си носи и венчалната халка. След като двамата се разделиха обаче, Пам промени татуировката Tommy на Mommy (Мама).

Джулия Робъртс е решила, че трябва да увековечи имената на децата си директно върху тялото си. Тя има татуировки с имената на Хенри и на близнаците Хейзъл и Финеус татуирани на гърба й.

Виктория Бекъм има нарисувани пет звезди ниско на гърба си, които символизират нея, съпруга и трите им синове. Не се знае дали е направила една нова в чест на дъщеря й Харпър, с която се сдоби миналата година.

Интересно е да се отбележи, че татковците много по-често татуират нещо по телата си в чест на наследниците, с които са се сдобили. Понякога това са отпечатъци от мъничките стъпки на децата или техни портрети. Еминем татуира облика на дъщеря си, а Дейвид Бекъм редовно поставя някоя нова рисунка по тялото си, която да е посветена на съпругата му или на някое от децата.

Кели Озбърн от своя страна може да се похвали с доста неприятни татуировки, които не са натоварени с никакво символно значение, а певицата сама казва, че ги е направила, само за да скандализира и огорчи родителите си.

Много хора си правят татуировки и мнозина съжаляват за това, но едва ли има жена, която би решила да заличи татуировка в чест на детето си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти