Споделени мигове от спалнята

Споделени мигове от спалнята
Снимка: Ikea

Пространството около нас не е просто хаос от разпръснати вещи, а цялостно възприятие, донесено от всичките ни сетива. Именно те определят начина, по който възприемаме заобикалящата ни свят и влияят на нашето усещане за дома. Дори повече, отколкото можем да предположим. Експертите по обзавеждане насочват вниманието ни към въпроса: „Как можем да стимулираме сетива си, за да подобрим живота у дома?” Последното проучване на ИКЕА за живота вкъщи ни разкрива, че усещанията са четвъртото измерение отвъд физическото.

Затова е хубаво да обърнем по-особено внимание на най-обичаното място вкъщи, Нейно Величество Спалнята. Обзаведена с функционални мебели в стил, който разгръща нейната важност, тя ще се превърне в извор на хиляди мигове за споделяне. Хубава книга или кино вечер, късна закуска в леглото или бой с възглавници, релаксираща вечер или пижамено парти, спалнята е новото място, в което да се рaзвихрите по ваш вкус.

Започнете с основата – изберете матрак, възглавници и завивки, които отговарят на индивидуалните ви предпочитания, за да ви бъде нито много твърдо, нито прекалено меко, нито много горещо, нито твърде студено. Така ще си дарите сладки сънища нощ след нощ и ще се събуждате заредени с енергия.

Снимка: Ikea

А сега преминете на по-високо ниво и се отдайте на интериора. Скандинавският традиционен стил предлага много възможности и идеи, с които ще превърнете спалнята в много повече от място за спане, избирайки мебели от естествени материали като дърво и метал.

Съвременните градски хора залагат на мебели с индустриално излъчване, едновременнно функционални и свежи, предимно в светли тонове, които пасват идеално на малки пространства.

Снимка: Ikea

За онези, които мечтаят за уют с дъх на рустик, са мебели и аксесоари в топли, настиени цветове с фолклорни мотиви, които създават усещане за майсторска ръчна изработка.

Добавете към вашето най-лично място нотка на истинско съвършенство като запалите ароматни свещи или поставите димиращо LED осветление в дизайн, който допълва интериора. Така, освен че ще спестите от сметката за електроенергия, ще добавите усещане за миг, който искате да продължи чак до сутринта.   

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти