Пуснете децата в Заешката дупка, ще им дадете крила

деца книги
Снимка: Thinkstock

Писателската академия „Заешка Дупка“ е посветена изцяло на децата, които обичат да четат, но и мечтаят да пишат. Тя е за деца от 9 до 16 годишна възраст, които са влюбени в измислянето на истории и плуването в необятните светове на въображението.

Успешни поети и писатели ще помагат на децата да развият способността им да работят с думите и да реагират на различни литературни предизвикателства. Сред тях се нареждат имената на известния поет, писател и музикант Петър Чухов, на Мартин Колев-автор на абсолютния бестселър „Софийски магьосници“, на писателката, актриса и режисьор Рене Карабаш, на Диана Петрова, която е автор на три книги с детски приказки и три романа.

 
Публикувахте от Творческа Академия "Заешка Дупка" в Петък, 23 ноември 2018 г.

Освен заложените писателски занятия веднъж седмично, курсистите на „Заешка Дупка“ JUNIOR, ще получат достъп и до богатата програма на Академията и прословутите Неделни събития, сред които се открояват творчески уъркшопи, кино прожекция на специален детски филм, писателска разходка, среща с известен детски писател, литературно четене и мастилен двубой за млади писатели.

„Заешката Дупка“ винаги е имала за цел да подпомага деца и възрастни с изявени интереси в областта на литературата, да насърчава техните заложби и мечти, да им дава възможност за изява.

 
Публикувахте от Творческа Академия "Заешка Дупка" в Сряда, 12 декември 2018 г.

По този начин през годините се стимулират младите писатели, а това се превръща в ползотворна практика“, смятат преподавателите в академията.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти