Нетинфо стартира платформата Ох, на мама! за бъдещи и настоящи родители

ох на мама
Снимка: ohnamama.bg

Една от най-големите дигитални медийни и технологични компании у нас – Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп, допълва своето портфолио с новия уебсайт Ох, на мама!.

Платформата е разработена съвместно с лекари, специалисти и цели екипи от избрани болници, за да гарантира предоставянето на качествено и достоверно съдържание. Предназначена е за бъдещи и настоящи майки – съвременни жени, търсещи медицински проверени и сигурни факти за развитието, здравето и отглеждането на децата си.

Дамите, планиращи забременяване, ще открият отговори на всички важни въпроси, тревоги и вълнения по пътя към зачеването. Бъдещите майки могат да се информират относно развитието на плода седмица по седмица, симптомите, подготовката и различните начини за раждане. 

Сайтът е разделен на секции, описващи различните етапи от бременността и отглеждането на малкото дете. Ох, на мама! предлага и информация, свързана с отглеждането, развитието, храненето и активностите на деца от различни възрасти.

В платформата могат да бъдат открити още многофункционални инструменти като списък с предложения за имена, калкулатор термин, утвърден от Министерство на здравеопазването имунизационен календар и други. Специален раздел с предложения и продукти ще помага на родителите да се ориентират бързо и лесно в океана от детски стоки, подходящи за бебето и по-големите деца.

Благодарение на опцията за регистрация, потребителите ще получат усещането за лично изживяване с персонализирани препоръки и съвети за родителството.

ох на мама
Снимка: ohnamama.bg

Допълнително Нетинфо ще предложи на бъдещите родители видео поредицата на 7talents ”Ох, на мама, Stories!“ с водещ Михаела Павлова. В нея тя ще се среща с едни от най-популярните личности у нас, които влизат в ролята и на родители. Те ще разкрият как се е променил животът им, ще споделят едни от най-интересните моменти с децата си, а също така и с какви трудности се сблъскват по пътя на най-голямото приключение – да бъдеш родител.

ох на мама
Снимка: Личен архив

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти