Маргаритка с любов за децата!

Маргаритка с любов за децата!
Снимка: margaritka.bg

Проектът “Маргаритка” стартира в средата на месец декември с компакт диск, малко преди най-големият семеен празник Коледа.

Белослава пее “Мила моя мамо”, Орлин Павлов “Зеленчуци, който не яде”, Вики от Мастило “Зайченцето бяло”, а Графа за любимата “Родина” и още много от най-извeстните артисти на нашето време!

Маргаритка” стартира с компакт диск, в който можем да чуем единадесет от най-известните български детски песнички в съвременен аранжимент и изпяти от едни от най-известните гласове на нашето време. Приходите от продажбата на всеки диск “Маргаритка” ще бъдат инвестирани в построяването на музикални детски площадки.

Аранжиментите са на Краси Тодоров (D2, Jeremy?), а изпълненията на Белослава, Графа, Михаела Филева, Орлин Павлов, Вики от Мастило, Любо Киров, Тони, Вензи, Мариана Попова, Мая Бежанска, Борко Чучков. Всички те, заедно с вокална група Шоколадче от гр.Лом на добра воля и с огромно желание се присъединяват към каузата на “Маргаритка”. Белослава и Графа ще са лица на кампанията на проекта, защото вярват в него и споделят мисията му.

Компакт диск “Маргаритка” вече е в търговската мрежа и можете да го намерите на касите на бензиностанции ОМВ, книжарници Ciela.

Онлайн на сайта на проекта margaritka.bg, както и във Фейсбук страницата нa инициативата ТУК.

Той е прекрасен подарък за всички деца и техните родители и ще е най-добрата им компания по време на път.

Ето кои са песничките, които за пръв път ще чуете със съвременно звучене: “Зайченцето Бяло”, “Над смълчаните полета”, “Зеленчуци, който не яде”, “Мама ми купи днес”, “Дъга”, “У дома часовник трака”, “Мила моя мамо”, “Чело коте книжки”, “Доволен”, “Балонче хвърковато” и “Родина”.

В диска има и специални кареоке версии на всички произведения, интересна книжка с текстове и подарък стикери за най-малките.

Снимка: margaritka.bg

“Маргаритка” e създаден от Виктория Терзийска (Вики от Мастило) и Яна Липованска, с любов към децата, музиката, изкуството и чистите детски усмивки. Не е поредният проект, а сбъдната мечта, която да радва децата с музика и видео и да помага на родителите.

Мащабът на проекта е много голям и излизането на компакт дискa е само началото.

През януари месец героите на проетка - Маргаритка, Биби и Мими ще оживеят пред очите ни с видео в онлайн платформите за видео споделяне. Всички единадесет детски песнички, които участват в компакт диска, ще имат и видеа. Те ще са 3D анимация, създадена така, че да впечатлява и забавлява най-малките. В създаването на видеата участват едни от най-добрите продуценти, художници, 3D специалисти и аниматори в България. Работата по видеата е консултирана и от детски психолози, които съветват за избора на най-подходящите движения, форми, цветове и звуци.

Снимка: margaritka.bg

Първото видео, ще е “Зайченцето бяло”, а след това на всеки две седмици ще се появява ново. Визията и качеството на видеата по нищо няма да отстъпват на най-гледаните детски поредици в онлайн пространството в световен мащаб. Целта е да се постигнат милиони гледания и на българско съдържание.

Производството на видео съдържание няма да приключи само с визуализирането на единадесетте песнички. Предстоят и много други видеа с лицата на Маргаритка, Биби и Мими, които да учат децата ни на цифрите, буквите, цветовете, формите и т.н., както и видеa които да са свързани с елементарни всекиднeвни ситуации като “миене на зъби”, “хранене”, “заспиване”, “обличане” и т.н.

Снимка: margaritka.bg

Под шапката на “Маргаритка” предстoят и много офлайн събития, първото от които ще е откриването на детската площадка, построена от приходите от продажбата на компакт диска.

“Маргаритка” е проект който да забавлява, а неговите герои Маргаритка, Биби и Мими са новите български детски герои, които най-малките сред нас обичат и които ще са част от тяхното детство завинаги.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти