Коя е Луна и с какво ще ни развълнува?

Коя е Луна и с какво ще ни развълнува?
Снимка: Дисни Ченъл

„Аз съм Луна“ е аржентинска теленовела, продуцирана от Дисни Ченъл. В главните роли си партнират Карол Севиля и Руджеро Паскуарели. В сериала участват още Валентина Зенере, Майкъл Ронда и др.

Луна Валенте (Карол Севиля) има щастлив живот в Мексико. Тя работи почасово – доставя храна на ролкови кънки. Това ѝ позволява да посвещава свободното си време на любимото си занимание – да излиза с най-добрия си приятел Симон и да се пързаля на кънки по крайбрежния булевард в Канкун.

Животът на Луна претърпява неочакван обрат, когато тя и семейството ѝ се местят в Аржентина. Тя намира убежище в карането на кънки и така открива пързалката Jam & Roller. Именно там тя се запознава с чаровния Матео. С упоритост и ентусиазъм Луна се посвещава на новата си страст – пързалянето в свободен стил, намира нови приятели, влюбва се и открива коя е в действителност.

А сега ви представяме едно интервю с Карол Севиля, специално за читателите на Edna.bg...

Карол Севиля е родена на 9 ноември 1999 г. в Мексико Сити. Тя е певица и актриса. Започва артистичната си кариера в телевизионни реклами, когато е само на шест годишна възраст. Оттогава тя се появява в няколко телевизионни сериала като Amorcito corazón, Como dice el dicho и La rosa de Guadalupe. Играе и в мюзикъла „Магьосникът от Оз“. Изпълнява главната роля в сериала на Дисни Ченъл „Аз съм Луна“.

- Карол, как се промени животът ти, след като влезе в ролята на Луна?

След като пристигнах в Аржентина, животът ми се промени драстично, станах популярна. Виждам лика си на ученическите раници. Придобих повече опит, благодарна съм, че съм част от този невероятен проект.

- Кое е най-хубавото от това да си талант на Дисни?

Има тонове причини да бъдеш Дисни талант, много съм благодарна, че ми бе дадена тази възможност. Аз израснах и научих много от преживяванията, които имам до момента. Благодарна съм и за работата с режисьорите на сериала Хорхе Ниско и Мартин Сабан. Щастлива съм и че мога да пътувам из Европа и Латинска Америка.

- Какъв е животът на снимачната площадка?

Много е забавно. Обичам тази част от деня, в която ми правят грим и прическа. Това е моментът, в който ставам „Луна“. Оставям за малко живота на Карол и се преобразявам в нея. Понякога може да бъде изморително, но работата ми с такъв невероятен екип го прави много интересно и това се усеща на малкия екран.

Снимка: Дисни Ченъл

- Коя е най-голямата изненада, която си получавала от фен?

Има много добри истории, свързани с феновете, които ми показват своята любов. Случва се да ме чакат цял ден, за да ме видят след края на снимките. Веднъж се натъкнах на почитател, който си беше татуирал името ми. Но няма нужда да правят чак такива неща, за да почувствам любовта им. Получавам толкова много писма и играчки, които не мога да побера в леглото си. Изпращат ми и сладки вкусотии, които много обичам.

- Какво мислиш за развитието на героинята ти?

Когато първият сезон приключи, персонажът на Луна трябваше да израсне. Това  се вижда доста отчетливо във втория сезон. Аз и Луна имаме доста сходни черти на характера и усещам, когато тя трябва да израсне в сериала. Във втория сезон героинята ми се сблъсква с типични тийнейджърски проблеми – любовта си към Матео, любопитството си към живота. Иска да разбере коя всъщност е Луна Валенте и да научи повече за нейното минало.

Снимка: Дисни Ченъл

- Споменаваш Матео, разкажи малко повече за отношенията си с него?

Взаимоотношенията на Луна и Матео в сериала не са толкова прости. Връзката им ще бъде доста нестабилна. Не мога да ви разкрия повече, но е сигурно, че има любов между двамата. Животът на Матео ще стане доста труден и драстично ще се промени, след пристигането на баща му, който иска да го изпрати в друго училище.

- Ще има ли някакви изненади или пък гост–актьори?

Една от изненадите в този сезон е Себастиан Виалобос, който ще накара Матео да ревнува. Участва и Сабрина Карпентър. Тя е много мило момиче и е прекрасно да се работи с нея. В сериала играе и Мартина Стоесел.

- Кой е любимият ти спомен от сериала?

Изживях невероятни неща, които ми позволиха да израсна още повече като личност. Любимият ми момент е, когато в образа на Луна летя от Мексико към Аржентина за снимките на сериала.

Снимка: Дисни Ченъл

- Как се разбираш с другите актьори от екипа?

Аз съм най-младата от екипа и не мога да се включвам в някои общи планове (за вечеря например), но ми е много забавно на снимачната площадка. Приятно ми е да бъда около цялата група, най-вече в компанията на Руджеро и Майкъл.  

- Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Обичам да си поспивам. Изкарвам доста време на снимачната площадка. Когато дойдат почивните дни, трябва да поспя и да събера енергията, която ми е необходима за следващата седмица. Едно от хобитата ми е да ходя на кино с майка ми и приятелите ми.   

- Ако трябва да дадеш някакъв съвет на себе си като по-малка, какъв би бил?

Ако трябваше да дам някакъв съвет на моята по-млада версия, щях да й кажа да полага повече усилия, да бъде силна и никога да не се отказва, защото предстоят толкова хубави неща да й се случват.

Снимка: Дисни Ченъл

- Кой е любимият ти брандиран предмет от „Аз съм Луна“?

Училищната чанта. Онзи ден видях едно момиче, което дърпаше училищна чанта на колелца със снимка от сериала и някак си ми се прииска да я занеса на снимачната площадка. Веднъж видях и момиче, което носеше бански с лика на Луна и си помислих някой път и аз да облека такъв за някое готино парти покрай басейна.

- Кой ти е любимият ти Дисни талант? Има ли някой колега, за  когото мислиш, че е добър актьор/актриса?

Обожавам Селена Гомес. Гледах я с голям интерес, когато бях по-малка, и продължавам да следя изявите й по телевизията.

- Каква музика слушаш?

Харесвам всички стилове музика. Мисля, че е много добре да има разнообразие. Интересни са ми корейската и азиатската музика.

Не пропускайте новите епизоди на „Аз съм Луна“ от 13 март, 10:30 часа по Дисни Ченъл.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти