Кажи ни за какво си благодарен и спечели „Вълшебна книжка“

Кажи ни за какво си благодарен и спечели „Вълшебна книжка“
Снимка: netinfo

Здравейте приятели!

Написах „Вълшебна книжка“ за вас и вашите деца, за да се забавлявате заедно, докато правите йога. Тя е история за благодарността. В нея се разказва за пътешествието на кравичката Мина до Индия, която се научила да бъде благодарна за всичко, което си има и среща по пътя си.

В края на книжката тя благодари за красивото пътешествие, за новите приятели, които намерила в Индия, за дядо Веселян, който се грижел така добре за нея и на животните от двора, с които пътували заедно.

Снимка: netinfo

Вътре ще откриете още над 40 страници с прекрасни илюстрации на Мила Попнеделева-Генова, снимки и обяснения за различни йога пози и 9 авторски песнички написани и изпяти от мен и Константин Кучев.

Повече за книжката можете да откриете в специално създадената страничка на книгата ТУК >>

Ако искате да спечелите "Вълшебна книжка", е нужно само да харесате страничката на тананикаща йога и да ми напишете до половин страничка - вие или вашите деца - за какво сте благодарни. Изпращайте писмата си на редакционната поща на сайта edna@netinfocompany.bg

На лотариен принцип ще избера 3-ма от вас, които ще спечелят по 1 брой от интерактивната „Вълшебна книжка“ за родители и деца.

Снимка: netinfo

Имате време да изпращате историите на благодарността до 12 юли (сряда).

На13 юли (четвъртък) ще публикуваме видео, в което ще научите имената на тримата победителя. Във видеото ще прочета и посланията на победителите. 

Снимка: netinfo

Пишете на Светла Иванова на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти