Създадено за Walmark

Какво да дам на децата за имунитет? Един възможен отговор

walmark
Снимка: Istock

Пак дойде... Ноември, подсмърчащото детско носле и ежедневното треперене дали днес няма да е денят, в който ще звъннат от детската, за да си го приберете с температура. 

Боледуването при учениците е още по-тъжно събитие, предвид необходимостта от наваксване на пропуснатия материал. 

Но тази зима може да е различна. ЩЕ БЪДЕ различна. Защото ще вземем мерки, нали. Знаем какво ни чака, няма да позволим на бактериите и вирусите да ни хванат неподготвени. 

Имунната система на децата все още е незряла и в процеса на порастване те неминуемо се разболяват. Можем обаче да им помогнем да не се предават на най-безобидния вирус, а да устояват на дебнещите на всяка крачка болести като подсилим имунната им система. 

walmark
Снимка: Istock

Защитните сили на организма се повлияват добре от различни природни средства и хранителни добавки. Такива са екстрактът от черен бъз и шипка, витамин С и бетаглюканите. 

Бетаглюканите извлечени от дрождите Saccharomyces cerevisiae са разклонени глюкани, които представляват мощен неспецифичен активатор на имунната система. Клинично доказано е, че Beta-1,3-D – глюканите активират макрофагите и Т-лимфоцитите, които унищожават инфектираните или мутирали клетки.

Но не е нужно всички ние да се превръщаме в медици, за да избираме правилно имуностимулиращи продукти за децата ни. 

Трябва ни само да знаем, че в новите продукти на Walmark Марсианци® ПРОимун ЩИТ и Марсианци® ПРОимун АКУТ се съдържат оптимални количества екстракт от бъз, шипка, маточина, витамин С и бета гклюкани. 

walmark
Снимка: Walmark

Включете ги към разнообразното меню на децата си още в първите дни от тръгването на детска градина и училище, както и при първите симптоми на разболяване – запушен нос, кашлица, дрезгав глас и възпалено гърло. 

И бъдете спокойни – Марсианци ще помогнат на децата ни да се предпазят от настинките, както всяка година. 

Само за читателите на Edna.bg, вземете сега Марсианци ПРОимун Акут и Щит с 20% отстъпка от www.club-zdrave.bg с код PROimun20.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти