Създадено за Kaufland

Как да имате успешна учебна година (без да броим ученето)

кауфланд
Снимка: Kaufland

От септември до юни цялото семейство живее в училищен ритъм. Макар родителите да са минали своята ученическа възраст, сега отговарят за подготовката и спокойното провеждане на учебния процес на децата си.

А те, същите мили деца, живеят във времена, в които изискванията, изпитите и очакванията на родителите са в пъти по-високи.

Вече е важно не само да се справяш добре в училище, но и да ходиш на разнообразни извънкласни занимания, да не оставяш на заден план спорта и здравословното хранене и да имаш „готин“ външен вид.

кауфланд
Снимка: Kaufland

Макар всичко да звучи много трудно за организиране и стиковане, с малко помощ от Kaufland на семейството ви ще му остава много свободно време за истински важните неща като весела вечеря, време за учене и излизане с приятели.

Ето какво имаме предвид

Седмично меню, като не забравяме пресните плодове и зеленчуци

кауфланд
Снимка: Kaufland

За да улесните ежедневието си, е най-добре да направите меню за цялата седмица – какво ще приготвяте за закуска и вечеря. Така ще знаете какво да напазарувате предварително, ще следвате списъка и няма да се налага да се чудите всеки ден какво да сготвите за вечеря.

Като добавим към това и факта, че в на щандовете на Kaufland можете да намерите над 280 вида плодове и зеленчуци - както местни сезонни така и екзотичните папая, авокадо, звезден плод, разнообразното и здравословно меню става лесна задача.

А хубавата храна е гаранция за здрави деца, които имат всички предпоставки да разгърнат потенциала си.

Всичко необходимо за ученика – отново от Кауфланд

През 2019 Кауфланд увеличи ученическия си асортимент с над 20% и заедно със седмичния пазар на хранителни продукти можете да попълните липсите в ученическата раница – от химикалките до моливите и блокчетата за рисуване.

кауфланд
Снимка: Kaufland

Така учениците вкъщи ще са спокойни, че разполагат с всичко необходимо за училищните проекти и ще могат да се фокусират върху самите задания, вместо в последния момент да се търсят лепилото и ножицата.

И дрехите трябва да са качествени

Това, за което всички родители са единодушни с децата си е, че дрехите трябва да са качествени. Да са удобни за носене, от меки на допир платове, без вредни бои и с интересен дизайн. Точно такива са сериите облекла от собствената марка на Кауфланд Hipp&Hopps.

кауфланд
Снимка: Kaufland

Всички продукти под собствените марки на Kaufland България бяха посочени и като пример за „абсолютно най-високо ниво на качество“ от 1200 човека, участващи в представителното и независимо пазарно онлайн проучване Qudal – Quality Medal за продукти под собствена марка – България 2018/2019, организирано от ICERTIAS. В резултат организацията присъди златен медал за качество Qudal с пет звезди.

Така, само с едно посещение в Kaufland сте „обезпечели“ ежедневието на семейството си, като по този начин ще ви остане свободно време – на вас за хобитата ви, а на децата ви – да се фокусират върху ученето.

А в края на годината ще можете да се поздравите за успешния й край.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти