Истината за стегнатия корем след раждане: митът разбива една от най-известните майки в Инстаграм

Истината за стегнатия корем след раждане: митът разбива една от най-известните майки в Инстаграм
Снимка: netinfo

Алекса Джийн Браун е Инстаграм звезда с над 2 милиона последователи. Профилът ѝ в социалната мрежа вижте тук.

Тя е основала и развива свой собствен бранд за фитнес и съвети, свързани със спорт и здравословен начин на живот. Освен това е омъжена и има 3 годишна дъщеря и 5-месечно бебе момченце.

Самата Алекса спортува активно и се храни здравословно и с това мечтае да насърчи жените по света да поддържат фигурата си с желание и любов към тях самите.

Когато забременява с второто си дете, Алекса решава да покаже на обществото, че след раждането дори и спортуващите жени имат увиснала кожа по корема и че тя не се свива за часове.

Разгледайте повече снимки на Алекса преди и след нейната втора бременност >>>

Прави го, защото ѝ омръзва да вижда навсякъде мотивиращи снимки жени преди и след раждането, първо с огромен корем, а след това с релефен корем с плочки.

Една жена може да си върне стегната форма на тялото отпреди раждането и да има такъв плосък корем като преди, но това не се случва ден след като е родила, а поне няколко месеца след това, дори половин година. 

Алекса знае това и чрез снимките си цели да покаже, че след раждането, най-важно е вниманието, което отделяш към малкото бебче, както и към семейството си, а не толкова към връщането на безупречната визия от миналото.

Тя призовава майките по света да не се съревновават и да се водят по "актуалните тенденции" в отслабването след бременност, а просто да се наслаждават на този прекрасен миг от живота си и да обичат себе си такива каквито са.

Самата тя помага на нейни клиентки да възвърнат формата си след раждане, но не на всяка цена и без лишения и опасност за майката или бебето.

Снимка: netinfo

Разгледайте повече снимки на Алекса преди и след нейната втора бременност >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти