С деца на ресторант

Да хапнем навън
Снимка: netinfo

Няма нищо по-непредсказуемо от детското поведение, особено когато цялото семейство е на оживено място, а разсейващите и любопитни фактори за малчуганите дебнат от всеки ъгъл.

Но една от най-изнервящите ситуации определено е тази, в която искате да хапнете в някой ресторант, а вашите хлапета не ви дават мира дори да си поръчате нещо от менюто, а какво остава пък за залъгването на глада. Така че преди да се отправите към поредното заведение за хранене, си създайте един бърз план, с който да обуздаете нестихващата детска енергия.

* Изберете ресторант, който е подходящ за деца, а ако е снабден и с детски кът ще ударите шестица от тотото.

* Преди да посетите дадено заведение за обществено хранене, обяснете на вашия син или дъщеря, докато сте вкъщи, че трябва да се държи прилично, за да не смущава останалите посетители.

* Поръчайте ястие, което сте сигурни, че ще се хареса на детето ви. Все пак вкусната и любима храна е силен коз, с който да заинтригувате вниманието на мъника.

* Ако детето ви се е държало прилично по време на обяда или вечерята, не забравяйте да го похвалите, както и да му направите забележка, ако поведението му не е било за пример.

* Поръчайте предястие, което се приготвя много бързо, за да приковете интереса на детето час по-скоро към масата, а не към околни и разсейващи фактори.

* Не насилвайте малчугана ви да яде нещо, което не му харесва, за да не си навлечете допълнителен гняв, викове и сълзи.

* Ако нещата с поведението на детето излязат извън контрол, най-добре напуснете ресторанта.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти