Създадено за Walmark

Борбата с вирусите започва, на фронта излизат фитоимуномодулаторите!

марсианци
Снимка: Walmark

И ето – малко сякаш без да усетим, но отново настъпи сезонът, в който накъдето и да се обърнем, виждаме деца с течащи носове, зачервени гърла и вечната кашлица. А около тях, разбира се, техните притеснени и малко изтощени майки, които се чудят как да вдигнат този детски имунитет, та да не се срива от всеки вирус или бактерия. Защото нали всички знаем кой най-често остава вкъщи да гледа децата, когато те са болни? Да, именно майките!

Затова няма да лъжем, че наострихме уши, когато чухме, че на помощ идват ФИТОИМУНОМОДУЛАТОРИТЕ, които не са токсични и са с висок профил на безопасност, в същото време доказано ефективни. Любимите на децата Марсианци са въоръжени с нови сили под формата на разтворими сашета за бърз имунен отговор.

Марсианци ПРОимун Акут e натурален препарат за детския имунитет - черен бъз, бетаглюкани, маточина, цинк и витамин С.

марсианци
Снимка: Walmark

Резултатите от употребата им са доказани в миналогодишно наблюдение върху 123 деца на възраст 3-12 години, със симптоми на остри респираторни инфекции, които са приемали ПРОимун АКУТ. Всяко дете е отчело положителна реакция след петдневна употреба на продукта, понякога и в комбинация с други медикаменти.

След приема на Марсианци ПРОимун АКУТ е отчетено значително подобрение на общото състояние – жизненост, емоционален тонус, апетит, сън, като при 76% от децата подобрението настъпва още на третия ден от употребата.

Зад този почти светкавичен ефект стоят именно фитоимуномодулаторите и най-вече екстрактът от черен бъз – известен с това, че действа мощно в подкрепа на имунната система, както и срещу 10 грипни щама и различни патогени, в това число и Staphylococcus aureus. В ПРОимун АКУТ екстрактът му е с изключително висока концентрация – 1000 mg. Когато към него добавим и бета-глюкани в концентрация от 300 mg, инулин и галактоолигозахариди, получаваме безусловна подкрепа в случаи на вирусни инфекции, респираторни заболявания и прочие състояния, които властват над децата в този сезон.

Продуктът съдържа още маточина, витамин C и цинк, за едно по-пълноценно и пълнообхватно действие върху горните дихателни пътища и общото здраве. Екстрактът от маточина омекотява горните дихателни пътища (уста, нос, гърло), а витамин С и цинк действат в синхрон за превенцията и контрола на вирусните инфекции. Силните бетаглюкани от дрожди (Saccharomyces cerevisiae), за които науката отдавна знае, че стимулират имунитета, помагат на белите кръвни телца да стоят нащрек и да се борят срещу болестотворни организми.

марсианци
Снимка: Walmark

Допълнителен бонус е, че продуктът НЕ съдържа захар, оцветители и консерванти. Може да бъде приеман в продължение на 5 последователни дни при състояние на вирусна инфекция или друго респираторно заболяване, и е подходящ за деца над 3 години.

За случаите, в които просто е добре да подкрепим имунитета профилактично (тоест – през цялата зима или при въвеждане на детето в заведения като ясла, градина или училище), под ръка ни е сиропът Марсианци ПРОимун Щит, който помага на децата да преминават по-лесно и в добро здраве през периодите с висок риск от разболяване.

Може да бъде използван преди, по време и след такива периоди, тъй като съставът му е изключително подходящ за по-дългосрочна употреба. Освен вече познатите фитомуностимулатори - екстракт от черен бъз, бетаглюкани и витамин С, сиропът съдържа и екстракт от плод от шипка (Rosa canina), който пък е пълен с антиоксиданти и допринася допълнително за нормалното функциониране на имунната и дихателната система.

Сиропът е подходящ за деца над 1 годинка и може да бъде приеман в продължение на 2 седмици преди някакъв рисков за разболяване период и поне 4 седмици като поддържаща терапия.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти