Ако детето ви рисува хубаво, това ще ви е интересно – детски рисунки стават истински играчки

икеа
Снимка: ИКЕА/УНИЦЕФ

Всяко дете живее в свой въображаем свят. Някои разказват за него, други го рисуват. Имат си любими измислени персонажи, с които децата се идентифицират.

Представете си колко голяма би била радостта им, ако тяхна рисунка се превърне в плюшена играчка.

Вече е традиция ИКЕА да провежда конкурс за детска рисунка.

В него творенията на децата на лист хартия могат да „оживеят“ и да бъдат произведени като плюшена играчка.

от колекцията SAGOSKATT. „Вълшебен конкурс 5“ и колекцията SAGOSKATT са част от кампанията Let’s Play, която извежда на преден план ролята на играта – не само за децата, но и за всички хора – защото играта е незаменима човешка потребност.

Във „Вълшебен конкурс 5“ в България могат да се включат деца до 12-годишна възраст, като в периода от 1 до 18 ноември качат рисунка на своя въображаем приятел на специалната платформа ikeaplay.bg.

икеа
Снимка: ИКЕА/УНИЦЕФ

Трима от малките творци, събрали най-много гласове, и още 12, избрани от специално жури, ще бъдат финалистите от страната ни. Техните рисунки ще бъдат изпратени в ИКЕА Швеция, където измежду участници от целия свят, шест героя ще бъдат произведени като плюшени играчки и налични през следващата година във всички магазини на ИКЕА.

икеа
Снимка: ИКЕА/УНИЦЕФ

В журито ще се включат Богдана Трифонова – радио и телевизионен водещ, Боряна Зафирова – творчески директор на детски научен център „Музейко“, д-р Джейн Муита – представител на УНИЦЕФ за България и Мая Велянова – мениджър комуникации и интериорен дизайн в ИКЕА.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти