7-годишното момиченце, което получи силиконови гърди като подарък за Коледа

7-годишното момиченце, което получи силиконови гърди като подарък за Коледа
Снимка: netinfo

Това е една история, която от месеци циркулира из медийното пространство и поражда множество коментари и обществено недоволство...

Тази случка дава поглед върху въпроса колко далеч може да стигне човек, за да направи 7-годишната си дъщеря щастлива?

И че явно за някои родители отговорът е ”доколкото е нужно”. Което пък в голяма степен поставя под съмнение именно тяхното психично здраве.

Факт е, че всички ние искаме да направим децата си възможно най-щастливи. Но ако вие сте родители, бихте ли позволили на 7-годишната си дъщеря да получи силиконови импланти?

Може би не, но майката на 7-годишната Джулиет Менсън, която е получила операция за оголемяване на гърдите като коледен подарък миналата зима.

Повечето деца на тази възраст биха се зарадвали на кукла, лего, таблет, пълен с игри, но не и Джулиет Менсън, която мило моли родителите си от 5-годишна за силиконови импланти. В началото майка й Дана се опитва да й обясни, че когато порасне гърдите й ще пораснат, но Жулиет не желае да се откаже от съкровеното си желание.

Тя пита родителите си по няколко пъти на ден за силиконовите импланти. С времето увлечението ѝ по тази идея се превръща в депресивно състояние поради нежеланието на родителите да изпълнят мечтата на детето...

Семейството дори я води на психиатър, но за съжаление докторът Едуардо Рамирес също е на мнение, че момиченцето трябва да получи импланти.

Според него желанието й е правилно и това е единственото нещо, което ще излекува депресията й.

Така Дана се съгласява да даде на дъщеря си, това което иска.

Нито един пластичен хирург в САЩ и Мексико обаче не иска да поеме случая на Жулиет, затова майката търси лекари по целя свят, за да помогне на дъщеря си.

Така на милиони километри в Хангжу, Китай, майката намира лекар, който е в състояние да направи най-доброто за дъщеря й. Така тя решава да подари гръдни импланти на дъщеря си за Коледа и на 22 декември семейството заминава за Китай.

След като снимките на новия бюст на Жулиет бяха публикувани в Instagram, социалните мрежи избухнаха истерично. Що за майка ще позволи това на дъщеря си, дори да е в депресия?

В социалните мрежи коментарите за тази история са крайни, едни съдят родителското безхаберие, а други твърдят, че тази история е измислица, която е била лансирана, за да скандализира света. И действително е така, стотици сайтове по цял свят са отразили новината, но все пак никой не гарантира, че тя е на 100% достоверна...

Какво е вашето мнение по темата?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти