Салата от червено зеле с джинджифил

Свежа зимна салата

Салата от червено зеле с джинджифил
Снимка: Thinkstock/Guliver
0 от общо 0 гласа
Необходими продукти

500 г червено зеле
1 ябълка „Грени смит“
50 г белени шамфъстъци
10 г пресен джинджифил
2 с. л. олио
1 с. л. червен винен оцет
1/2 с. л. мед
сол на вкус

Начин на приготвяне:

Зелето се нарязва на тънки ленти и се слага в купа. Прибавя се измитата и нарязана на кубчета ябълка. 

Джинджифилът се настъргва. Смесва се с оцета, меда и олиото. 

Салатата се залива с дресинга, овкусява се със сол и се разбърква много добре. 

Сервира се с нарязаните наедро ядки.

Прочетете още:

Салата от червено цвекло
Пъстрата руска салата
Традиционна и леко пикантна салата
3 нови начина да сервираме салата
5-те съставки на идеалната салата
Щедра зеленчукова салата със сос „Хиляда острова“
Бърза зелена салата с маринован лук

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти