Глазирана целина

Интересна сладко-солена комбинация

Глазирана целина
Снимка: ThinkStock/Guliver
0 от общо 0 гласа
Необходими продукти

200 г глава целина
200 мл бяло вино
80 г синьо сирене
2 стръка мащерка
2 с. л. мед

Начин на приготвяне:

Целината се реже на гредички.

Слага се в касерола заедно с мащерката, меда и виното. Готви се, докато течността се изпари, целината омекне и се глазира – около 40 минути. 

Глазираната целината се сервира студена с натрошено синьо сирене.

Други рецепти:

Пет рецепти за супа с паста
Гореща супа за душата
Супа топчета в три стъпки
Вкусна супа за пет минути
Крем супа с карфиол

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти