Разядка със сирене, червени чушки и копър

Идеална за неочаквани гости

5 от общо 1 гласа
10 мин.
Необходими продукти

сирене - 200 гр 

извара - 50 гр 

кисело мляко - 2 с.л.

зехтин - 1 с.л. 

червени чушки - 2 бр.

копър - 1/2 връзки

Когато ви звъннат неочаквани гости и трябва да реагирате бързо с нещо апетитно, направете им разядка със сирене, червени чушки и копър от Mate Kitchen. Ако имате крекери, поднесете я с тях. Ако ли не, изпечете набързо филийки хляб. Всички ще бъдат очаровани, защото тази разядка е лека, свежа, кремообразна и с хрупкави парченца чушка. От четири обикновени продукта, които наистина се намират във всеки хладилник, ще забъркате истинско великолепие. И ще имате тайно кулинарно оръжие за спешни ситуации.

За приготвянето на нашата разядка със сирене, червени чушки и копър, ви трябват точно 10 минути. Нито повече, нито по-малко. Имате да превърнете в гладък пастет сирене, извара и малко кисело мляко за мекота. Можете да си спестите тази операция, ако ползвате крема сирене. Според нас комбинацията от извара, сирене, кисело мляко и зехтин ви дава несравнимо повече вкус, така че ви предлагаме да се придържате към нея.

След това трябва да разбъркате в получената смес нарязани на дребно чушки и копър и – воала, имате готова разядка. Чушките непременно трябва да са червени заради тяхната сладост и вкуса, който дават. Копърът нека да е повече. Той дава свежест и се комбинира много добре с останалите продукти. Между другото, тази разядка е начин да накарате инатливото и злоядо дете да прояде червени чушки. Внимавайте, защото рискувате да иска да му я приготвяте много често.

Да ви е вкусно!

Начин на приготвяне:

1. В купа натрошете сиренето. Добавете изварата, киселото мляко и зехтина и пасирайте всичко до гладък пастет.

2. Нарежете чушките на кубчета, а копъра на по-едро и ги прибавете към пастета от сирене.

3. Разбъркайте добре и поднесете с препечен хляб.

Внимание: Съдържа сирене и кисело мляко, които могат да предизвикат алергични реакции.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти