Неделно барбекю – наденица на скара със зеленчуци

Готова за 20 минути

Неделно барбекю – наденица на скара със зеленчуци
Снимка: Бон Апети
0 от общо 0 гласа

Необходими продукти за 2 порции:

4 наденици
2 тиквички
1 глава червен лук
2 червени чушки
1 домат
2 стръка мащерка
2 с. л. олио
сол и бял пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Надениците се запичат на скара.

2. Зеленчуците се режат на кубчета.

3. Лукът и чушките се запържват в олиото за 3–4 минути, след това се слагат тиквичките и бъркането продължава още 2 минути.

4. Добавят се доматите и наситнената мащерка, овкусява се със сол и пипер и се бърка още 2–3 минути. Надениците се поднасят с гарнитура от сотираните зеленчуци.

Вижте още рецепти от "Бон Апети" в официалния профил на предаването във Vbox7 ТУК!

Още рецепти с наденица:

Наденицата - стара, домашна и вечна
Италианска наденица

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Каква зимнина ще правите това лято?

Абонамент