Италианска наденица

Как да я приготвим у дома

Италианска наденица
Снимка: netinfo
0 от общо 0 гласа

Вчера ви разказахме историята и особеностите на наденицата (вижте ТУК), а днес ще ви дадем и практична рецепта за направата на такава.

Резене (познато още като див копър) е типичен аромат за италианските salsicce, които освен пикантни, могат да бъдат приготвени и без люти подправки.

Необходими продукти за 4 порции:

1,5 кг шарено свинско месо от бут
2 едри скилидки чесън, ситно нарязани
2½ с. л. червен пипер
1½ ч. л. запечени семена от резене или копър, счукани
1 с. л. сол
1 с. л. прясно едро смлян черен пипер
1 ч. л. кайенски или лют червен пипер
2 с. л. ситно нарязан магданоз
50 мл качествено червено вино
2 м свински черва

Начин на приготвяне:

1. Месото се нарязва на парченца от 1,5 см. Обърква се с чесъна, пиперите, резенето, солта, пипера, кайенския пипер, магданоза и виното. Сместа се оставя да отлежи в хладилник 24 часа.

2. Смила се на средно едра решетка или се донакълцва с нож.

3. В червата се пълнят наденички с дължина 10 см и краищата им се връзват с бял памучен конец.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти