Така се приготвя вкусен oвчарски пай

Бързо и лесно

3 от общо 2 гласа

Необходими продукти:

300 г телешка кайма
300 г зеленчуци
1/2 ч. ч. червено вино
1 глава лук
6-7 картофа
1 яйце
50 г масло
подправки
прясно мляко

Начин на приготвяне:

Сварете 6-7 картофа с обелките.

В дълбок тиган задушете лука и каймата. Овкусете със сол и риган. Когато каймата се запържи, добавете микс от зеленчуци.

Долейте доматено пюре и чаша вино. Оставете да къкри.

Малко преди да е готова, добавете и гъбите.

Обелете картофите и ги пюрирайте с яйце, мляко, масло и подправки.

Разпределете плънката в тава, върху нея пюрето и малко настърган кашкавал.

След 15-20 минути на 180 -200 градуса паят е готов.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Други рецепти:

Пилешко с гъби, зеленчуци и вино за 20 минути
Пай с пилешко и пушено сирене
Вулканската кухня на Каталуния
Киш със спанак и праз
Киш с риба тон, праз и тиква
Вкусен овчарски пай

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти