Жажда за справедливост в "Откраднат живот: Антитела"

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Етичен конфликт ще се разиграе на територията на „Св. Анастасия“ в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“. Случаят на доктор Петмезов ще изправи едни срещу други колегите му по време на решителен разговор за професионаланото му бъдеще. Кой ще се застъпи за него и дали ще остане в този колектив, зрители ще могат проследят в предстоящата седмица.

Фотев ще манипулира Нора с ново предложение, което цели да дискредитира Цонев, а професорът за пореден път ще се разбунтува и пред най-близките си хора. Отношенията на сестра Райкова и доктор Хаджихристев ще бъдат поставени на изпитание – след появата на трети човек, единият от тях ще бъде по-несигурен от всякога в настоящето. Миналото ще преследва и други герои, които ще трябва да се върнат десетилетия назад, за да научат истината. Измъчван от съмнение, доктор Врабчев ще се осмели да потърси отговор за сина на Лилия Куртева и да разбере дали Ради е негов син или дете на доктор Пенев.

откраднат живот
Снимка: NOVA

Ще бъдат ли достатъчно съпричастни лекарите в „Св. Анастасия“ към случващото се с техните колеги? Какви отововори ще получат тези, които търсят истината и справедливостта? – вижте в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“, тази седмица от 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на Откраднат живот във Facebook, а всички епизоди можете да видите в NOVA PLAY.       

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти