Защо татуировките на Адам Лъвийн не се оказаха достатъчни, а Скалата и Джейсън Стейтъм не се понасят (Плейлистът на Edna #5)

Адам Лъвийн
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и събрах в Плейлистa на Edna.

Препоръчвам да го направите и вие.

МУЗИКА

Цветно и безгрижно

Бой Джордж и „Кълчър Клъб“ гостуват за първи път в Шоуто на Елън Дедженерис, а поводът е новата музикална колекция, каквато не са издавали от 1999 г. насам. “Life” е най-добре представящият се в класациите албум на групата, а реге звученето на едноименната песен носи безгрижно настроение, което имаме нужда да почерпим, докато зимата си отиде.

Светлините на града

Новият сингъл на Брайън Адамс от 5 години насам (за който ви разказах тук) “Shine A Light” получи и клип, който олицетворява историята за живота сред светлините на града и запазването на собствената, която грее у нас. Песента е писана заедно с Ед Шийрън, а останалите нови парчета от едноименния албум на Адамс ще можем да чуем от 1 март.

Сладка горчивина

Още edna песен, чийто клип очаквах, беше “Dancing With A Stranger”. Видеото на Сам Смит и Нормани от Fifth Harmony е стилно, съблазнително, но и меланхолично заради възпятата празнина след раздяла и невъзможното ѝ запълване с чужди прегръдки. Ретро нотките допринасят към ефирното звучене, което ни кара да си пожелаем още такива парчета от британеца през 2019.


КИНО

Партньори по неволя

Дуейн Джонсън-Скалата и Джейсън Стейтъм ще трябва да се изтърпят един друг в отделен филм, посветен на героите им от „Бързи и яростни“. Агент Люк Хобс и бившият военен Декард Шоу трябва да се обединят сили, за да се справят с генетично и технологично усъвършенстван терорист, в чиято кожа ще видим Идрис Елба. Звучи стандартно, но от трейлъра си личи, че конкуренцията между двамата заедно с шегите и каскадите ще бъде онова, което ще привлече хора в киносалоните за „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ през лятото.

Зад завесата

Най-новото режисьорско начинание на Ралф Файнс се казва „Рудолф Нуреев: Бялата врана“ и е биографичен разказ за легендарния балетист. Филмът проследява гостуването на най-добрата балетна група на Съветския съюз през 60-те години в Париж, в която се откроява Нуреев (филмов дебют за украинския танцьор Олег Ивенко) със своята харизма, способна да промени не само света на балета, но и политиката.

Летен кошмар

След като се превърна в първия чернокож, спечелил „Оскар“ за оригинален филмов сценарий за „Бягай“, Джордан Пийл идва с втори режисиран от него филм. Новия трейлър на „Us” показва още кадри от предстоящия трилър с Лупита Нионго и Елизабет Мос, в който лятната почивка на едно семейство няма да е същата след като близо до къщата им се появяват неканени посетители.


ОЩЕ

Шоу за шампиони

Мачът за титлата в Националната футболна лига на САЩ качи Maroon 5 на сцената между полувремената тази година. Да свириш на грандиозното събитие на Суперкупата е чест за всеки музикант, но редица звезди преди групата отказаха поканата на Лигата от солидарност към футболиста Колин Капърник. През 2016 г. в знак на протест срещу расовата дискриминация в страната той избра да не стои прав, докато звучи химнът преди мачовете по време на сезона, а лигата не преподписа договора му. Maroon 5 обаче не се подложиха на натиска да откажат участието си в Суперкупата, но допълнителни критики шоуто получи след като рапърите Big Boi и Травис Скот бяха на сцената по-малко от две минути, а вокалистът Адам Лавийн остана гол до кръста. Дали го е направил, за да спаси иначе слабото шоу, както смятат някои, оставяме ви да прецените сами.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти