Кийра Найтли спасява дете в Берлин, Киану Рийвс e пак под прицел, а Брайън Адамс заблестява с нещо ново (Плейлистът на Edna #3)

Кийра Найтли
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и събрахме в Плейлистa на Edna.

Препоръчвам да го направите и вие.

МУЗИКА

Нова светлина

Брайън Адамс пусна оптимистичното “Shine A Light” заедно с новината за нов албум, който ще носи същото име. Той е 14-ти поред за изпълнителя, който тази година ще навърши 60. Адамс обаче продължава да озарява със светлина, към каквото вдъхновява и посланието от новия му сингъл.

Глътка свеж въздух

В края на януари идва време и за “DNA” – новия албум на Backstreet Boys, а броени дни преди това излезе четвъртия сингъл от него. “Breathe” изненадва приятно с това, че е акапелна песен и изважда на преден план красивите вокали на момчетата, които остават добре сработени и след няколкогодишна пауза.

Завръщане в бъдещето

Песента, с която легендарната Чака Кан отбеляза завръщане, вече си има и видео. “Hello Happiness” включва кадри с дъх от 70-те, сред които се появява и самата изпълнителка. Клипът преплита няколко истории около телефонна будка в Ел Ей в една и съща нощ, които водят до извода в надписите от началото на видеото – поколенията над 50 са по-склонни към изневери.

КИНО

Влюбени в Берлин

След любовните картички към Париж и Ню Йорк идва заглавието „Берлин, обичаме те“. Няколко сюжетни линии представят различните лица на града, които оживяват заедно със звезден актьорски екип. В първия трейлър виждаме Кийра Найтли, която приютява дете от бежански лагер, Мики Рурк в ролята на застаряващ тип на лов в столичен бар, и още имена като Хелън Мирън, Джена Дюъм, Люк Уилсън и още.

Отново на прицел

Третата част на „Джон Уик“ отново поставя Киану Рийвс в костюма на своя герой, раздаващ справедливост. Докато е издирван за убийство и му се налага да бяга в Ню Йорк, към него се присъединява друг ловец на глави, изигран от Холи Бери. В „Джон Уик 3“ се включват още Лорънс Фишбърн и Анджелика Хюстън.

Европа в паяжини

И супергероите имат нужда от почивка, но младият Питър Паркър ще се нуждае от костюма си и по време на екскурзия в Европа. В трейлъра на „Спайдърмен: Далече от дома“ виждаме за първи път Джейк Джиленхол като злодея Мистерио, който заедно с Човека паяк ще трябва да се бори срещу трета сила. Мариса Томей и Майкъл Кийтън също се връщат на линия от 5 юли по кината.

ОЩЕ

Вървят ли двама

Лана Дел Рей и Джаред Лето са лицата на рекламната кампания за парфюмите “Gucci Guilty”. Едноминутният клип в ретро стилистика не ни е достатъчен, за да ги проследим през типично американски места за снимки като обществена пералня, автомобил в движение и закусвалня, където се появява и Кортни Лав в ролята на сервитьорка. Независимо дали са на пикник, или в супермаркета, певицата и актьорът остават вечно стилни и „виновни“ (като името на аромата) затова, че отказват да бъдат като всички останали.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти