Заповядайте на спектакъл, който ще ви остави без дъх

ж
Снимка: Ивелина Чолакова

"Светулки има в твоя несесер.

Във моя пърхат бели пеперуди.

Животът ни е психодиспансер.

И двамата сме си подобно луди..."

("Абсурдни времена", Издателство "Лъчезар Минчев")

Това е цитат от истинския бестселър на поетите Маргарита Петкова и Добромир Банев. Неизброимите тиражи на книгата отдавна са изчерпани и засега не се знае дали ще бъдат преиздадени в скоро време.

ж
Снимка: Ивелина Чолакова

Но няма защо съжалявате, защото едноименният спектакъл прави заявка за истински хит през настоящия театрален сезон. Постановката стана факт през пролетта, така че зрителите тепърва ще имат възможност да се насладят на необятното и велико чувство - любовта.

Най-продаваната българска поетична книга със сигурност вещае същия успех за спектакъла. В него Нона Йотова и Петър Антонов не само се раздават до последен дъх, но успяват да убедят зрителя в непреднамерената си актьорска игра - за тях любовта убедително сменя своите състояния, като минава през нежните прегръдки и дългите целувки, но и през бурните скандали и заслужената след тях утеха. Защото на сцената е като в живота - всяка любов има толкова лица, колкото звезди има на небето...

ж
Снимка: Ивелина Чолакова

Новото изпълнение на двамата артисти ще се състои на 7 ноември от 18:30 часа в Студио 5 на НДК и ще бе съпътствано от прекрасна мултимедия, която умело пресъздава усещането за градски фон и домашен уют. Дава привкус на филмов сюжет, но и напомня реалността, в която, когато обичаме, сме самите себе си.

В предните представления Нона Йотова и Петър Антонов буквално взривиха Студио 5 в Националния Дворец на културата, като изправиха публиката на крака, а аплаузите не стихнаха в продължение на десет минути. Сред зрителите бяха Катерина Евро, Ирина Флорин, представители на поетичното съсловие, интелектуалци и куп народни представители.

ж
Снимка: Ивелина Чолакова

Ако не сте прочели "Абсурдни времена", непременно гледайте спектакъла с участието на Нона Йотова и Петър Антонов. Ако пък вече сте го гледали, препоръчайте го на близки и приятели, защото наистина си заслужава.

ж
Снимка: Ивелина Чолакова

Заповядайте на следващото представление - на 7 ноември от 18:30 часа в Студио 5 на НДК.

Припомнете си още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти