Започва завладяващ трилър сериал

Започва завладяващ трилър сериал
Снимка: Thinkstock

Премиерният "Край или начало" вече е продаден в повече от 30 държави, като предстои дебютът му и в САЩ

Една от най-увлекателните и модерни турски семейни саги, превърнала се в истински рекордьор в Европа и САЩ, дебютира в ефира на "Диема Фемили" – "Край или начало" стартира този петък, 13 септември, точно в 20.00 ч. по медията.

И този есенен сезон "Диема Фемили", която заслужено се утвърди като запазена територия за едни от най-гледаните турски поредици и романтични заглавия, ще продължи да бъде категоричният домакин на най-интересните и вълнуващи истории от южната ни съседка. А премиерният „Край или начало” ще бъде само началото...

За първи път в Турция "Край или начало" бе излъчен изминалата година, като за отрицателно време той се превърна в абсолютен хит. За по-малко от шест месеца поредицата бе продадена в повече от 30 държави, като особен интерес предизвика в Северна Европа. Сериалът е първият турски сериал, купен от Швеция, като още с първия епизод чупи всички рекорди по гледаемост.

Шведските медии дори го определиха като най-добрия чуждестранен сериал за 2012 година, бил по рейтинг дори американските телевизионни поредици. През 2014 година международният поход на "Край или начало" ще продължи и извън Стария континент – адаптация на модерната сага предстои да се излъчи и в САЩ.

Сагата събира на екран цяло съзвездие от популярни и любими на зрителите турски актьори. Мистерията около главния актьор – Селим, се завърта още в първия епизод. В неговата роля зрителите ще видят Игит Йозшенер, познат от "Мелодия на сърцето" и "Езел" и известен още като турския Джъд Лоу. Част от актьорския състав са и имена като Нехир Ердоган, Еркан Джан, Беррак Тюзюнатач, Енгин Алтан Дюзатан и други. Известността на актьорите в даден момент дори се превръща в пречка за снимачния процес, тъй като често спорели чия роля все пак е по-главна.

Турските медии оприличават сценария на поредицата на судоко. Зрителят е въвлечен в подреждането на мозайката от събития, като понякога дори един пропуснат епизод може да го обърка.

Историята започва в близкото бъдеще. Айлин (Нехир Ердоган) е изтезавана и държана като заложница в Иран. Отвеждат я на терасата на порутена къща, където се среща с мистериозен англичанин, който се обръща към нея с думите "Кажи довиждане, Айлин. Нека новият ти живот започне". Така започва една дълга история от разбити илюзии, недоверие и страх.

Зрителите обаче бързо ще разберат, че миналото е било благосклонно към Айлин – успяла жена с любящ съпруг и красив син, чийто живот една сутрин главоломно се преобръща. "Край или начало" е завладяващ трилър за разбити сърца и приятелства, за обратите на съдбата и изпитанията на човешките характери.

Режисьор на поредицата е Улуч Байрактар ("Езел"), сценарист – Беркун Оя, а музикалното оформление е на композитора Толга Ъшъклъ, автор на музиката в много турски сериали, сред които "Листопад", "Забраненият плод", "Мелодия на сърцето", "Езел", "Двама завинаги".

"Край или начало" – от 13-и септември, всеки делничен ден от 20.00 ч. по "Диема Фемили". 

Платена публикация

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти