Всички жени са ку*ки! (написано от жена)

жена
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Приятелко, ти си кучка. Да, точно ти, която в момента четеш това изречение. Ще кажеш, че не те познавам и не мога да генерализирам така и ще бъдеш права. Ще кажеш, че думата “кучка” е доста обидна, но за това няма да бъдеш права. Крайно време е да спрем да се засягаме от една нищо и никаква дума и да приемем факта, че всяка една от нас е малко гадничка, ей така, чисто по женски.

Ето защо преди да се почувстваш засегната, искам да си отговориш на няколко въпроса и след това да прецениш дали съм права в това мое твърдение.

Случвало ли ти се е да си в компанията на друга жена и в мига, в който тя си тръгне, да започнеш да я обсъждаш с останалите? 

Който е невинен, нека пръв хвърли камъка. Според мен такова е положението и с този въпрос. Всяка една от нас го е правила, дали съзнателно или не съвсем. Просто е в природата ни да обсъждаме жените около нас, дали защото ги смятаме за съпернички или искаме да изтъкнем собственото си превъзходство. Това може да ни сплоти с дамския колектив около нас или пък да ни открои като жена, която е лидер на мнение (добро или лошо).

Случвало ли ти се е да пожелаеш мъжа на ближната си и да прибегнеш до подмолни техники и леки флиртове, за да ѝ го отнемеш или поне да го впечатлиш?

На всеки се е случвало поне веднъж в живота да се влюби в неподходящия, в забранения плод, но да го иска така силно, че да потъпче моралните си граници и дори малко от достойнството си. В това число включвам и бягането след чужд мъж. Всяка жена е способна да оглупее от любов и да се превърне в "кучката, която сваля мъжа ми".

жени
Снимка: Thinkstock

Случвало ли ти се е да бъдеш малко гадна и злобна, защото знаеш, че само така ще постигнеш своето?

Една приятелка ми сподели, че ѝ се налагало да бъде абсолютна кучка в офиса, за да спечели уважението на колегите си (особено на тези от мъжки пол), защото никой не чувал мнението ѝ, когато била мила, добра и смирена. Това признание ме остави озадачена и загрижена за начина, по който се върти днешния свят.

Случвало ли ти се е някой да ти е неприятен без особена причина и това да те кара да се държиш лошо с него?

Жените имаме уникалната способност да превключим от състояние на добри дружки до смъртни врагове за 0.5 секунди, защото някой ни е настъпил не където трябва. Както неведнъж съм казала - жените разбират жените и се мразят помежду си.

жени
Снимка: Thinkstock

Сложни същества сме и си го правим още по-сложно сами. Понякога сме кучки, всяка една от нас, поне в един момент, дори без да го искаме. В природата ни е. Толкова е просто. И не бива да се обиждаме от това, а да се опитаме да укротим малко ураганите с женски имена, които носим в душите си. 

А ти? Как отговори на въпросите, които ти зададох? Правила ли си поне едно от тези неща. Ако си - добре дошла в отбора на кучките, тук е приятно. Ако не си - моля те, пиши ми и ми разкрий каква е тайната! wink

Вижте още:

Маршът на незадоволените жени

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам

Мъжете са като задници - всички имаме по един

Порокът да бъдеш млад, щастлив и талантлив…

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти