Всяка жена е орисана да срещне веднъж в живота си своя... идиот

двойка любов
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Да, идиот. Не принц. Дори не и кон. Принцът е нейната фантазия за първата, единствена и голяма любов - смела, отдадена, силна, героична, приказна, случила се вече… загубена, преживяна или все още витаеща наоколо. Принцът би трябвало да дойде на своя бял кон, да спаси принцесата, да я заведе в голямото си кралство...

Идиотът е онзи другият, неочакваният, мъжът, който даже не си е представяла, че може да я завладее. Той не е Супермен, не е толкова героичен, той дори се страхува от разни неща, но до нея е просто себе си, без маски. Той е истински. И понякога е идиот. Но пък я обича - диво, страстно, безпрекословно, макар и да я разплаква от време на време, макар да забравя да прибира прането от простора, макар да не мие чиниите много старателно и да не забелязва новата ѝ прическа.

двойка любов
Снимка: Thinkstock

Този мъж предизвика гневни, непознати сълзи у нея, но същевременно я кара да мечтае за усмивката му. Той понякога е същински идиот, няма идеалните маниери, шегува се не на място и прави грешки. Но това е и мъжът, който винаги е до нея, разсмива я с глупавите си шеги, познава я по-добре от всеки друг и не се срамува, ако двамата са идиоти заедно.

Защото и всеки идиот среща своето лудо момиче. Не принцеса. В един момент всяко щуро момче среща своето лудо момиче и няма нищо по-хубаво от това. Светът е достатъчно сив и скучен, на Земята има достатъчно хора, мислещи се за принцове и принцеси. Ето защо най-прекрасната среща е между двама души, които са признали пред себе си, че не са идеални и се обичат именно заради това, а не въпреки това.

Всяка жена сама си го усеща – нейният идиот. За другите той може да е съвсем обикновен, хаотичен или неясен. За нея обаче той е магия, проклятие или по-просто казано - ЛЮБОВ.

двойка любов
Снимка: Thinkstock

Защото всяка любов с едно несъвършено, но истинско и сладко момче, което понякога се държи идиотски, е много по-голяма от чувствата на всеки съвременен двуличен принц. Хората са го казали - "Може да си идиот, но си моят идиот!".

Всяка жена го среща веднъж в живота си – но не всяка може да улови момента и да открие как да го задържи завинаги. 

Ако си го срещнала вече, твоят сладък идиот, обичай го! Дори, когато не трябва, дори когато е лош, дори когато не знаеш как и защо…

Вижте още:

Маршът на незадоволените жени

Всички жени са откачалки!

Порокът да бъдеш млад, щастлив и талантлив…

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти