Време за четене: "#Шефката"

Време за четене: "#Шефката"
Снимка: netinfo

Иронично, първият предмет, който София продава онлайн, е крадена книга. Твърдо решена да смаже капитализма, през 2002 г. непокорната тийнейджърка намира препитание в дребни кражби и ровене по кофите за безплатни гевреци.

Нейният каменист житейски и творчески път е детайлно описан в сензационния мемоар #ШЕФКАТА, който е истински еликсир срещу сивото и задушаващо ежедневие. От аутсайдер във всяко училище и на всяка работа София съумява да се превърне в двигател на мултимилионната модна империя „Насти Гал“ и да изгради живота, за който винаги е мечтала. Живот, в който е свободна сама да определя правилата. 

През 2012 г. авторитетното бизнес списание Inc. обявява „Насти Гал“ за „една от най-бързо развиващите се компании в Съединените щати“, а само четири години по-късно брандът оглавява класацията на Internet Retailer за петстотинте най-успешни интернет търговци, изпреварвайки гиганти като Apple и Amazon.

Синоним на „ярка индивидуалност и разпознаваем стил“, в наши дни „Насти Гал“ е начин на себеизразяване за жените от поколението „Милениум“, които са способни, уверени и искат всичко – тук и сега.

Вдъхновени от прочетеното в мемоара на София, отдадени почитателки на бранда й дори стартират собствено социално движение на жените лидери и предприемачи, а хаштагът #Girlboss вече се е появявал в близо три милиона Instagram поста.

Вълнуваща, мъдра, вдъхновяваща – #ШЕФКАТА е дозата самоувереност, от която се нуждаете, за да кажете „Да“ на своята най-добра версия. Споделяйки богатия си опит от безмилостния свят на онлайн търговията, София ще ви покаже как да се учите от грешките си, да задавате въпроси, да се възползвате максимално от силните си черти и никога, повтаряме, никога да не се отказвате от мечтите си.

За автора:

София Аморусо е творчески визионер, съвременен предприемач и истинско лошо момиче на модата. Тя проправя безпрецедентен път в изграждането на успешен бранд, превръщайки хобито си да препродава дрехи по eBay във феномена „Насти Гал“ – една от най-бързо разрастващите се компании в Америка.

Възходът й e отразяван от медии като „Ню Йорк Таймс“, „Форчън“, „Форбс“ и „Уолстрийт Джърнъл“. През 2014 г. София основава фондацията „Шефката“, която цели да насели земята с повече успешни жени предприемачи. 

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти