Време за четене: "Прелъстена"

Време за четене: "Прелъстена"
Снимка: Thinkstock

Страстта премахва всички задръжки и променя напълно младата и независима бизнес дама Ерика Хатауей в еротичния роман „Прелъстена“ на Мередит Уайлд.

„Прелъстена“ е първата книга от еротичната поредица „Хакерът“ на Мередит Уайлд. Тя се превърна във феномен в интернет през 2013 г. с над 1,2 милиона продадени електронни книги, а след това намери място в класациите за бестселъри на „Ню Йорк таймс“ и „Уолстрийт джърнъл“. 

„Холивуд рипортър” сравни този успех с успеха на „50 нюанса сиво”, който също започна като self-publishing феномен. „Прелъстена” напомня и по сюжет на „50 нюанса сиво”, съдържа много еротика, а Мередит Уайлд вече е написала 5 книги от поредицата. 

Главната героиня Ерика тъкмо е завършила колеж и е решена да пробие в света на високите технологии. Тя търси инвеститори за своята прохождаща социална мрежа. Уверената млада жена обаче не е очаквала, че ще се влюби до уши в един от тях.

Арогантен, властен, мистериозен и магнетичен, Блейк Ландън я привлича неудържимо. Компютърен гений, милиардер и хакер, той изглежда като идеалният мъж и е първият от години насам, който успява да пробие защитите на Ерика и да я накара да му разкрие дори най-мрачните си тайни. 

Още ревюта на някои от най-увлекателните книги може да откриете ТУК!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти