Време за четене: "Оцеляване"

книга
Снимка: ИК "Ибис"

История за оцеляване и издръжливост.

История за ново начало и надежда.

История за любовта и нейната сила.

Kогато планинската водачка Харпър Уорд е повикана в офиса на шерифа на малкия град Хелена Спрингс, Монтана, за да помогне при един случай на двойно убийство, тя е шокирана да открие, че единственият заподозрян в разследването е мъж, описан като дивак.

Но колкото повече младата жена наблюдава мъжа, познат само като Лукас, върху монитора в стаята за разпити, толкова повече е заинтригувана. Той действително прилича на първобитен човек с облеклото, съшито от животински кожи, но Харпър вижда в очите му интелигентност, долавя чувствителност в изражението му. Кой е той? И как е възможно да е живял съвсем сам в дивата гора от малко дете?

Колкото повече тайни излизат наяве, толкова повече Харпър се оказва замесена в нещо голямо и ужасяващо. А в центъра на всичко това е Лукас. Но кой наистина е той: Просто дивак, какъвто изглежда? Хладнокръвен убиец? Невинна жертва? Или смущаваща смесица от трите?

Харпър трябва да намери отговорите на тези въпроси бързо, защото колкото повече време прекарва с него, толкова по-голям става рискът да загуби сърцето си…

За автора:

Мия Шеридан е автор на бестселъри в класациите на „Ню Йорк Таймс“, „Ю Ес Ей Тудей“ и „Уолстрийт Джърнъл“. Тя живее в Синсинати, Охайо, със съпруга си. Имат четири деца тук, на земята, и едно в рая.

За себе си Мия Шеридан споделя, че нейната страст е да извайва истории за истинската любов и за хора, на които съдбата е предопределила да бъдат заедно. Нейните герои имат минало, което е оставило своя отпечатък върху тях, но намират своята надежда и щастлив край.

Мия вярва, че романтичните книги носят надежда, тъй като връщат вярата в любовта като движеща сила, която е способна да премести и планини.

книга
Снимка: ИК "Ибис"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти