Време за четене: нов наръчник разкрива тайните на манифестирането по пътя към успеха (+ откъс)

книга Ciela
Снимка: Издателство Ciela/iStock

Манифестирането е духовна практика, прилагана по целия свят още от древността, която стана истински феномен в социалните мрежи през последните години. Но наистина ли е възможно единствено с правилна нагласа и позитивно мислене да поемем по пътя към успеха и мечтания живот?

Отговорът на този въпрос намираме в новия наръчник „Как да манифестираш“ от британската психоложка Джил Такрей, който дава нагледни съвети и полезни практики, с чиято помощ да отключим позитивна промяна в живота си и да накараме Закона за привличането да работи в наша полза.

Сред страниците на този модерен, практичен и богато илюстриран наръчник читателите ще открият различни психологически, холистични и духовни похвати, които да им покажат как да бъдат архитекти на своите собствени мисли, чувства и действия – и следователно на целия си живот. 

С помощта на дългогодишния си опит в сферата на психологията Джил Такрей обяснява по достъпен и увлекателен начин кои са най-големите грешки, които често допускаме в нагласата си към успеха и как те могат да бъдат причинители на повишени нива на тревожност и нервност.

Стъпка по стъпка „Как да манифестираш“ ще ви научи как да:

✨ излезете от рутината на живота, която ви пречи да разцъфвате и да се развивате;

✨ преосмислите целите си и да изградите работещ план за постигането им;

✨ обновите енергията и мотивацията си;

✨ използвате различни холистични практики като карти Таро, кристали и други;

✨ започнете на манифестирате осъзнато.

Откъс от книгата прочетете тук >>>

Джил Такрей оборва широко разпространеното мислене, че манифестирането е просто синоним на мечтаенето и обширно разглежда компонентите, върху които трябва да се фокусираме по пътя към успеха: визия, нагласа, намерение, енергия и най-важното от всички – действие

книга Ciela
Снимка: PR архив Издателство Ciela

Предлагайки съвременни упражнения, в чийто център стоят древни практики и философски похвати, „Как да манифестираш“ предоставя на читателите практически подход, с който да посрещнат предизвикателствата в различни аспекти от живота – изграждането на кариера, романтичните връзки, опазването на баланса между работа и личен живот и др. 

Защото манифестирането не се изчерпва с извикването на образа на това, което искаме, в ума си. Това е само първата стъпка в правилната посока, която можем да направим. Да манифестираш означава да бъдеш проактивен и да предприемаш действия, с които всекидневно да призоваваш силата на Вселената на помощ и да се освободиш от всички страхове, съмнения и блокажи.

Откъс от книгата прочетете тук >>>

книга Ciela
Снимка: Издателство Ciela

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти