Откъс от „Как да манифестираш“ на Джил Такрей

книга Ciela
Снимка: PR архив Издателство Ciela

Повече за книгата прочетете тук ► Нов наръчник разкрива тайните на манифестирането по пътя към успеха


Какво означава да манифестираш?

„Нищо не се случва, докато нещо не се раздвижи. Когато нещо завибрира, електроните в цялата Вселена затрептяват заедно с него. Всичко е свързано.“ - Алберт Айнщайн

Манифестирането не е новост. Древни традиции на мъдростта по целия свят го практикуват от хилядолетия. Когато манифестираш, ти каниш в живота си закона на привличането. Започваш да разбираш как работи Вселената – че всеки един от нас притежава потенциала да сътвори своя собствена реалност.

В най-простичката си форма теорията на манифестирането ни казва, че сме способни да си сътрудничим с Вселената, като прилагаме редица принципи за извайване на нашия свят. Задавайки намерение да променим нашите мисли, чувства и действия, ние се превръщаме в архитекти на собствения си живот. Ако прилагаш практиките за манифестиране, ти ще можеш да изградиш правилните условия за преобразяване на живота си и да сътвориш онази реалност, която истински желаеш.

Ние се движим към това, върху което се фокусираме. Когато манифестираме, ние осъзнаваме колко са важни убежденията, които поддържаме за себе си, света и това, което заслужаваме, и колко съдбоносно те могат да променят житейските ни преживявания. Мисловната ни нагласа оказва огромно влияние върху развоя на живота ни. Ако имаш непоклатима негативна мисловна нагласа и не вярваш, че това може да промени живота ти, твърде вероятно е да ти се случи точно това. Оттам ще протича енергията ти. Ще забелязваш само препятствия, блокажи и ограничения. Манифестирането ти дава възможността да си изградиш нов светоглед – да претворяваш.

книга Ciela
Снимка: Издателство Ciela

Положителната мисловна нагласа вдъхва сила. Тя излъчва мощна вибрация, която привлича положителни преживявания. Когато манифестираш, ти изравняваш целите си с алхимията на Вселената. Възприемайки манифестираща нагласа, ти се отърсваш от миналото си и създаваш нова, красива реалност. Когато предприемаш някакво действие, любящата енергия на Вселената се пробужда, за да те приветства.

Ако си затънал в негативизъм, можеш да промениш историята и нагласата си. Тук се проявява магията на манифестирането. Измисляш си нова реалност. Не ми вярваш? В момента не си и длъжен. Спести си предразсъдъците и просто опитай тези преобразяващи практики. Нямаш нищо за губене – мисли за това като за повторен опит да извървиш пътя към изпълняването на целта, която не си постигнал, и виж какво ще стане.

Дали заобикалям някакъв духовен път, ако манифестирам целите си? Ще пропусна ли да усвоя ценни житейски уроци? Не. Манифестирането е твоят шанс да оползотвориш потенциала си и да се превърнеш в удивителна, променяща света сила. То е изключително мощно средство, което можеш да използваш за доброто на планетата и всичките ѝ обитатели.

Манифестирането не означава да си егоцентричен или нарцистичен. То означава да преоткриеш себе си и да се преобразиш. Да поемеш кормилото, вместо да си безучастен пътник. Можеш да го използваш безкористно, за да станеш сътворец на цялостна промяна. Да отдаваш вниманието, времето и ресурсите си на другите. Може би изгаряш от желание да помогнеш на общността си, да излекуваш природата или да предприемеш някакви действия, чрез които да предизвикаш всеобща промяна в нагласите. Манифестирането ти предоставя практически подход да посрещнеш предизвикателствата, пред които е изправена планетата. То може да промени света. От теб зависи как ще го използваш.

книга Ciela
Снимка: Издателство Ciela

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти