Време за четене: "Колекционерът на желания"

Време за четене: "Колекционерът на желания"
Снимка: ИК "Ибис"

Ню Орлиънс, град на мистерия и магия, на тайни и мечти, и една история, изтъкана от любов и безгранична болка.

Kогато балерината Клара Кембъл пристига в Ню Орлиънс, самотна и изпълнена с носталгия по родния дом, тя незабавно е привлечена от легендата за плантацията Уиндайл – трагична история, случила се преди сто и петдесет години зад стените на старото имение. Според слуховете то вече е изоставено, но за огромна изненада на Клара, зад зида, който го огражда, тя чува не призрак, а човек от плът и кръв. Белязан мъж, с болка по-дълбока и тъмна от кипящите води на река Мисисипи, която тече до Уиндайл.

Воден от амбициите си, Джона Чембърлейн е допуснал най-голямата грешка в живота си. Сега погубеният мъж се крие от света зад стените на имението. Последното нещо, което очаква, е да намери приятел в лицето на безкористното момиче, което си говори с него от другата страна на напуканата каменна стена. Момичето, което продължава да се връща седмица след седмица и успява да го измъкне от самоналожената изо­лация, както и да възвърне желанието му за живот.

И може би ключът към бъдещето на Клара и Джона се крие в разрушаването на проклятието от легендата, застигнало друга влюбена двойка, чиято трагедия е останала да витае зад стените на Уиндайл.

„Колекционерът на желания“ е история за грешки и триумф, самота и любов, и чудото на две сърца, които са свързани, въпреки най-силните бариери между тях.

Снимка: ИК "Ибис"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти