Време за четене: "Книга за лятото"

Време за четене: "Книга за лятото"
Снимка: netinfo

Океанът, дивите рози по дюните и изумителната къща на върха на скалата – в избелелите страници на книгата за гости тези образи се преплитат с вълнуващите истории на три поколения жени. От Сара, която създава величественото имение „Клиф Хаус“ и пише първия спомен в „Книга за лятото“, през жизнерадостната Руби, до Бес, която днес се завръща на хълма за последен път.

Ерозията руши брега и къщата е заплашена от срутване. Но макар свлачищата да отнасят скалата, „Клиф Хаус“ пази спомени. Когато Бес Кодман открива старата „Книга за лятото“, миналото се оказва по-живо от всякога. Тук са скътани истории за щастливи летни дни и следи от сълзи за загубите през войната. А онова, което липсва, са късчетата от спомените на самата Бес. 

Снимка: netinfo

Докато дъждът и вятърът отнемат брега метър по метър, Бес се бори да запази равновесие сред урагана и тайните на собствения си живот. „Клиф Хаус“ е къща на жените, винаги е казвала Руби. В последния ден от последното лято тук наследниците й ще открият в тези думи неподозирана истина. 

Вдъхновен от суровата красота на природата, „Книга за лятото“ е роман за бурите и силата да устоим. Авторката на бестселъра „Парижкият апартамент“ преплита историите на три жени, за да нарисува свят, в който болката и надеждата вървят ръка за ръка. Защото лятото винаги идва.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти