Време за четене: "Класически наръчник за любовта"

книга
Снимка: ИК "Егмонт"

Невероятно свежа и забавна книга, която ще ви накара да се смеете със сълзи!

Джесика Бийм е момиче, което знае как да се забавлява. Само дето напоследък забравя да се яви навреме за работа. Или да си изпере дрехите. Когато се оказва безработна, без дом и с отчайваща липса на късмет, Джес търси помощ от отдавна изгубената си баба, известната в миналото писателка Матилда Бийм. 

Но и положението на баба ѝ не е розово. Нейните наръчници за любовта и ухажването, абсолютни бестселъри през петдесетте години на двайсети век, отдавна не са преиздавани,  а вноските по ипотеката на красивата ѝ къща са непосилни за покриване. На всичкото отгоре току-що появилата се нейна внучка носи неонов сутиен!

Спасителната възможност и за двете се появява в лицето на лондонско издателство. Биха могли да стабилизират финансовото си положение, като възродят архаичните наръчници. За целта модерната и бунтарски настроена Джес трябва да се превърне в скромна и доб­родетелна жена, следвайки напътствията на баба си. А като доказателство, че съветите в наръчниците на Матилда Бийм все още са актуални, главната редакторка на издателството предизвиква Джес да накара прословутия плейбой и най-желан ерген в Лондон, Лео Фрост, да ѝ се обясни в любов.

Дръзко начинание, което ще изисква себеотдаване и голяма доза изобретателност, а на читателя ще донесе искрено забавление!

„Казвате, че искате да остана в тази къща за четири седмици, да променя всичко във външния си вид и цялото си поведение, като някакъв научен експеримент, само за да накарам някакъв случаен нещастник да излезе с мен?

- Не да „излезе с теб“. Дълбоко да се влюби в теб - обяснява баба щастливо.

Валентина се усмихва в знак на съгласие и записва нещо в тефтера си.“

книга
Снимка: ИК "Егмонт"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти