Време за четене: „Генезис“

книга заглавна снимка
Снимка: Издателство Ера/iStock

- През всичките си години в полицията, детектив или не, виждал ли си такова нещо? – попита Гарсия, без да откъсва очи от трупа.

- Не – промълви едва чуто Хънтър.

Робърт Хънтър е повикан на най-ужасяващото местопрестъпление, на което е присъствал, а аутопсията разкрива стихотворение, оставено от убиеца в тялото на жертвата.

Скоро е открито второ тяло. Убийството е извършено по съвсем различен начин, но инстинктът на Хънтър му подсказва, че същият човек стои и зад двете престъпления. Страховете му се потвърждават, когато е намерена още една част от поемата.

Но това откритие не само свързва двете убийства – то предполага, че те са дело на сериен убиец, който едва започва да реди своята смъртоносна поема.

Сега Робърт Хънтър трябва да хване най-дисциплинирания и систематичен убиец, когото някога е срещал. Убиец, който процъфтява от страха на жертвите и за когото смъртта е урок, който трябва да бъде научен.

Крис Картър отново майсторски съчетава в едно динамика и сюжет, изпълнен с неочаквани обрати, доказвайки, че освен даровит писател, е и умел познавач на човешката психика и престъпна природа. Той е автор на редица бестселъри, покорили почитателите на трилър жанра по целия свят.

книга
Снимка: Издателство Ера

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти