Впечатляваща актьорска игра донесе победа на Маги Джанаварова в „Като две капки вода“

Маги Джанаварова е победителят в десетата вечер на имитациите в „Като две капки вода“. „Въпрос, молба, ярост и тъга – всичко това присъства в песента на Дженифър Хъдсън. Ще трябва да премина през четири състояния и се надявам да не преекспонирам образа“, сподели певицата, минути преди появата й, която изправи на крака жури и колеги.

Маги Джанаварова: "Един артист винаги ще си остане артист, независимо от обстоятелствата" >>>

Вечерта беше открита от Dara, която се появи на сцената като част от K-pop сензацията BTS. Малко по-късно песента, изпята точно преди 50 години от най-обичания български изпълнител – Емил Димитров, прозвуча в изпълнение на Димитър Маринов. Специален акцент в облеклото му беше оригиналната папийонката на легендата, предоставена лично от сина на Емил Димитров.

„Към Емил Димитров ще подходя не като имитатор, а като актьор. Аз съм американски гражданин, но България винаги ще остане в сърцето ми“, сподели Маринов, който не скри емоциите си на сцената.

Galia донесе лирика и наслада с образа на носителя на „Оскар“, „Златен глобус“ и 7 награди „Грами“ - Принс. Парчето “The Most Beautiful Girl in the World” певицата посвети на всички жени по света с пожелание да се чувстват красиви. Партито ескалира с JJ и преобразяването му в R&B звездата Sisqo. „Това е едно от най-хубавите изпълнения от началото на сезона!“, сподели Хилда, която призна, че е била готова да стане и да затанцува под ритъма в залата.

ТЕСТ: На кой участник в "Като две капки вода" приличаш най-много? >>>

Фики получи поздравления от Фънки за радостта и настроението на сцената като емблематичния македонски изпълнител Тоше Проески, а Анди се превъплъти в Росица Кирилова, изпълнявайки песента „Учителко, целувам ти ръка“. За подготвката на Луна в образа й на Тото помогна другата половина от дует СкандаУ – Лъчо, докато на самия Тото се наложи да влезе в образа на певицата. За първи път в историята на шоуто двама изпълнители размениха амплоа по време на лайфа.

Следващата седмица Галя ще запее с бяла роза в косите като Славка Качева, а Луна ще бъде световната звезда Майли Сайръс. Анди ще влезе в един от ведрите хитове на Стефан Вълдобрев, а Тото ще заимства от Еминем. Dara ще влезе в дуета на Елица и Студжи, а JJ ще скочи в непознат стил с песен на Азис. Фики получи нежния дует на Хилда Казасян и Тодор Колев, а Димитър Маринов ще търси Алис с Крис Норман и вечния му хит. Победителят за вечерта – Маги Джанаварова ще оглави рок титаните Aerosmith.

Изпълненията на участниците в епизод 10 на „Като две капки вода“

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

Още за шоуто:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти