Специално

Вестник „Телеграф“ със специален подарък православен църковен календар за 2024 година

Телеграф
Снимка: Телеграф

Търсете в съботното издание на вестника.

Верни на традицията, в навечерието на светлите празници Бъдни вечер и Рождество, вестник „Телеграф“ ще подари на всеки читател голям православен църковен календар за 2024 година.

На лицевата страна на календара са изброени всеки ден от годината, с църковните празници и именни дни с уникална икона на Рождеството на Господ Иисус Христос от XIX век. На гърба е изобразена снимка на църквата „Св.Неделя“ в гр. София, а на преден план е текстът на цялата Господня молитва „Отче наш“. Изображението й също носи благословията и закрила на дома, тъй кото това е единствената молитва, дадена от Иисус Христос на апостолите. Календарът се издава с благословията на Светия синод.

Календарът е вложен в средата на вестника и няма да се продава отделно от броя.

Телеграф
Снимка: Телеграф

И още...в съботното издание може да се насладите на специалните страници за коледните празници, много интересни четива, интервюта, спорт и последни новини от деня. И, разбира се, както всяка събота получавате 12 страници с приложението „МАГ ЗОДИАК“. За вас сме подготвили и много страници с различни кръстословици, забавни игри, судоку и подбрани четива за свободното време.

Изданието може да закупите от местата за продажба на преса в цялата страна – веригите хранителни магазини, бензиностанции, молове, квартални магазини, Български пощи и други.

Телеграф
Снимка: Телеграф

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти