Вестник „Телеграф“ идва с три нови приложения за цялото семейство

телеграф
Снимка: Телеграф

Вестник „Телеграф“ идва с три нови приложения, в които всеки член от семейството ще открие по нещо интересно за себе си.

„Ум-Бум“ е приложение, насочено към цялото семейство, което гарантира забавление с кръстословици, судоку, разлики и много игри за децата. Новото приложение стартира във вторник с 16 страници подарък към вестника. В тях има много разновидности на любимите игри за малки и големи – пъзели, лабиринти, анаграми, разбий шифъра, американска кръстословица и главоблъсканици.

Приложението „Чудеса и вяра“ идва с нов вид. То ще бъде на голям формат, в 12 обновени страници и ще излиза в сряда. В него ще има голяма чудотворна икона, която читателите могат да поставят на видно място в дома си. В обновеното приложение ще откриете още истории на изцелени чрез вярата хора, разкази за тайни аязма и храмове, извори, манастири, светци и пророци.

Третот ново приложение на „Телеграф“ е „Маг Зодиак“. Особено интересно и любопитно, то ще разкрива всички тайни на астрологията и нумерологията. Приложението стартира в събота с 16 страници. Любителите на езотериката и магичното ще открият в тях прогноза за всяка зодия, какво вещаят картите Таро, тълкуване на сънища, разваляне на магии, скъпоценни камъни според датата на раждане и интересни интервюта по темите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти