"В деня, в който се примириш с факта, че е невъзможно да се живее без болка, животът ти ще стане изцяло твой."

любов двойка
Снимка: Unsplash

Мъжката представа за идеална жена понякога е сюрреалистична. Но книгата "Ако ти знаеше..." на Елчин Сафарли дава много точно определение за любовта към перфектната жена. 

Елчин Сафарли пише „Ако ти знаеше...“ от името на жена, диагностицирана с рак, която използва малкото ѝ останала енергия, за да извлече от въображението си красиво градче и толерантен мъж, с нежни отношения помежду им и тихи преживявания. Измислицата е спасителна, местата разменени, тя му дава своето име – Север, но прочетено наобратно – Ревес. Така мъжката психика завършва женската същност.

любов двойка мъж жена
Снимка: Weheartit

„Ако ти знаеше...“ е историята на едно рижо момиче, което бяга от миналото, история за любовта, която лекува, удивлява и отново те връща към живота.

Една млада жена пристига в Овалния град напълно изгубена, измъчена от обстоятелствата, болна и най-вече – с натежало сърце. Тя идва, за да забрави миналото, да избяга от родния си град и от един мъж... а може би и за да умре. Но открива нови приятели, помирява се с миналото и... среща един мъж. 

Един мъж, макар и съвсем обикновен (а може би най-невероятният!), става катализатор за промяна в една житейска ситуация, насочва самия живот в съвсем друга посока. Това става по загадъчен, мистичен, невъзможен начин, но точно там е и обикновеното чудо на любовта. Просто един ден внезапно се появява някой, в чиито ръце можеш да заровиш лице и да забравиш всичко. А на сутринта да се събудиш с окриляващо чувство на доверие. На нова вяра.

„Любовта не може да преодолее потока на живота. Може би защото любовта е самият живот.“ 

Прочетете едни от най-вдъхновяващите цитати от книгата "Ако ти знаеше..." в нашата галерия ТУК. ► ► 

щастие двойка любов
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти