Унки Марлюнки и втората книга за татковци

Унки Марлюнки и втората книга за татковци
Снимка: Сиела

Година след успеха на първата българска книга за татковци ("Невероятните приключения на Унки Марлюнки"), сега излезе на пазара втората българска книга за татковци от Иван Раденков. 

Този път – придружена с аудио интерпретация на историите, прочетени лично от автора.

"Унки пътешества в Космоса" е втора книга от поредицата книги за татковци и е един от малкото детско-юношески романи, издавани на българския пазар в последните няколко години.

Книгата е придружена с атрактивни илюстрации и саундтрак.

Саундтракът съдържа аудио интерпретация на книгата, изпълнена от автора и негови приятели, както и четири специално създадени за поредицата песни.

Дискът е приложен към книгата, така че татковците ще могат не само да четат историите на Унки на децата си, но и да ги слушат заедно вкъщи, на път за училище, на път за баба или кой знае... може би пътувайки към някоя далечна неизследвана звезда.

"Аудио книга или аудио пиеса – сами преценете как да наречете новия формат на приключенията на Унки. 

И в двата случая забавлението е гарантирано!" – казва автора Иван Раденков, който не само написа книгата, но я прочете и изпя песните към саундтрака ѝ.

Заради успеха на първата книга от поредицата - "Невероятните приключения на Унки Марлюнки", издателство "Сиела" пуска на пазара и нов тираж от нея, така че ако сте пропуснали началото на приключенията на Унки – можете да наваксате.

Новата книга от поредицата може да откриете на Международния коледен панаир на книгата в НДК (10-15 декември 2013).

На 15 декември 2013 г., авторът Иван Раденков очаква всички непораснали деца на премиерата на книгата (16 ч., книжарница Гринуич, бул. Витоша 37).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти