Създадено за Eucerin

Три жени, една цел - любов към живота и не само

Красотата на жената е във всяко нейно действие и всеки неин жест. Красотата е в очите ѝ, когато гледа детето си, в жеста, с който оправя косата си, в походката ѝ, докато се разхожда в парка.

Така е, красотата има много измерения, както и има много красиви по своя начин жени. И всяка edna от тях има една цел - да изпитва любов към живота и не само.

Като доказателство избрахме да ви срещнем с три жени в различен етап от живота си, излъчващи красота по свой начин - едната очаква второто си дете, другата е готова за пътешествия във всеки миг, а третата се радва на майчинските емоции.

И трите са разбрали, че любовта към живота минава и през грижата за самите тях, затова не пропускат да се погрижат за кожата си, дори да са заети с децата, задачи или туристически забележителности.

Те знаят, че в дните със силно слънце трябва да предпазват кожата си. Избрали са трите нови продукта от серията на Eucerin с нюансирани слънцезащитни продукти.

Бъдещата майка на две деца Катето се е спряла на Eucerin Оцветен слънцезащитен гел-крем Pigment Control SPF50+ светъл.

а
Снимка: NetInfo Company

Това е слънцезащитен продукт с много висока защита за всеки тип кожа, който предпазва от хиперпигментации, причинявани от слънцето. Този гел-крем ефективно намалява тъмните петна и предотвратява повторната им поява. 

Advanced Spectral Technology на Eucerin осигурява много висока UVA/UVB защита и защита от високоенергийна видима светлина (HEVIS). Освен това слънцезащитният продукт поддържа собствените механизми за възстановяване на ДНК на кожата.

Продуктът се предлага в два нюанса - светъл и тъмен, за да може всяка жена да избере онова, което я прави истински красива.

Вяра, която е в момент изцяло отдадена на своята дъщеря, е избрала за себе си Eucerin Оцветен слънцезащитен гел-крем Photoaging Control SPF50+ светъл. Харесва го, защото има лека, немазна текстура, тониран е и е с много висока защита срещу UVA/UVB лъчите.

a
Снимка: NetInfo Company

Подходящ е и за чувствителна кожа, усеща се добре и когато времето е много влажно. Вяра го нанася всеки път, когато е навън с детето на разходка без да има нужда от друг фон-дьо-тен, за да изглежда добре.

Вечният пътешественик Габи не се разделя вече с новия Eucerin Оцветен слънцезащитен гел-крем за лице Oil Control SPF50+ светъл, който предлага 12-часово действие против лъщене. Подходящ е за кожа, склонна към акне с включена oil control технология против омазняване.

a
Снимка: NetInfo Company

И трите продукта съдържат Advanced Spectral Technology широколентови и фотостабилни UVA/UVB филтри за висока UV защита с Ликохалкон A за неутрализиране на свободните радикали, активирани от слънчевата светлина.

Повече за това как всяка една от дамите се радва на живота и какво вдъхновение ще откриете за себе си, вижте във видеото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти