Топ 20 най-добри романтични комедии на всички времена, които да гледате тази вечер

двойка
Снимка: iStock

Романтичните комедии: независимо дали ги обичате, или само ги понасяте (никой не МРАЗИ романтичните комедии, стига) те винаги са подходящи за уютна вечер и един или два житейски урока. Освен това са универсални: можете да се насладите на добра романтична комедия с почти всеки в живота си - от гаджето до родителите и най-добрия си приятел.

Да не говорим, че се съчетават перфектно с почти всякакъв вид пийване и хапване. За следващия път, когато нищо друго освен добър романтичен филм няма да ви свърши работа, направихме класация на най-добрите романтични комедии на всички времена.

Искате да усетите как вражеското напрежение между двама души прераства в страст? Имате го! Обичате да гледате как някой „наема“ фалшиво гадже и взима, че се влюбва? М-хм. Или предпочитате любов от пръв поглед? Дадено!

Не е чудно, че този жанр по-често печели почитатели, отколкото да ги губи. Отива на всяка вечер и можете да си ги пуснете дори на лаптопа, защото не качеството на картината, а качеството на сюжета е важен.

Така че сега ни остава само един последен въпрос: кой е вашият любим филм от тях?

Най-добрите романтични комедии на всички времена

 

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти