Тя е на 56 и се снима по бельо - един модел в битка с предразсъдъците

Тя е на 56 и се снима по бельо - един модел в битка с предразсъдъците
Снимка: netinfo

Повечето компании за бельо включват в рекламните си кампании млади и фини модели. Винаги се залага на младите лица, дори и когато кампанията е насочена към по-възрастни дами, жените, които позират за тях не изглеждат на повече от 27.

Но нещата не стоят така за една новозеландска компания за бельо, която направи фотосесия с жена в средата на своите 50 и нещата не могат да бъдат по-прекрасни.

Марси Брюър е на 56 години и е в модната индустрия от 80-те години насам. Тя е истински професионалист в сферата си на работа и не се е отказала от любимата си професия, макар и отдавна да е достигнала възрастта за пенсиониране на моделите.

Разгледайте галерията ни и вижте снимките от фотосесията по бельо на Марси Брюър >>>

Самата тя споделя следното за кампанията: “Вярвам, че все повече хора започват да преоткриват красотата в по-зрелите жени. Ако не започнем да се приемаме такива, каквито сме и продължим да отричаме остаряването, то не ни чака нищо добро. Медиите трябва да започнат да показват по-автентичните лица на красотата.”

Ясно е, че не всички жени ще изглеждат и могат да изглеждат като Брюър на 56 години, но това не е и нужно. Не всеки има физиката на професионален модел, но всички жени имат правото да погледнат в огледалото посивелите си коси и да се усмихнат, защото възрастта не е порок.

Вижте още:

Магията на среброто и изискаността на италианците

Супермодел на 9 години – красота или пошлост?

Кой е най-добрият модел на бельо в света

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти