Ти си Edna W-O-W жена!

Ти си Edna W-O-W жена!
Снимка: netinfo

Между 15 и 17 юни Интер Експо Център София ще се превърне в мечтано място за всяка жена, защо ли?

Стремежът на Edna жена да е перфектна на всички фронтове заслужава истинско уважение. Тя е любима, майка, бизнес дама, домакиня, независима и изключителна!

В края на тази седмица Интер Експо Център – София ще е домакин на първото по рода си интерактивно събитие в България - W-O-W! Абревиатура на World Of Women ("Светът на жените"), W-O-W е замислено като много атрактивно и мащабно шоу – с изложбени площи, демонстрации и богата съпътстваща програма – тестове, индивидуални консултации, семинари и обучения.

Edna има удоволствието да е официален медиен партньор на W-O-W. Тази седмица, по време на събитието /15 юни (14-19ч.); 16 и 17 юни (10-19ч.)/, ще имаме възможността да се разходим в специално декориран с уханни цветя парк, да покараме колело по вело алеите, да потренираме в спортната зала и да се възползваме от индивидуалните консултации за здравословен начин на живот.

Работилница за декоративни изделия, играчки и елементи от дърво и стъкло, ръчно изработване на бижута с използвани естествени цветя - прясно откъснати и обвити в акрилна смола, това ще са само част от интересните програми към W-O-W.

Присъщо за света на жените, много силно ще е присъствието на емблематични компании от козметичния бранш – поспрете на щандовете за минерален грим, билкова козметика, станете свидетел на уникален ритуал за терапии на лице и тяло, извършени в среда с 99,995% чист въздух.

В тон с все по-засиления интерес към природосъобразния начин на живот,  W-O-W ще ни сподели тайните в областта на храненето и диетичните продукти. Важен акцент в W-O-W ще са безплатните изследвания за наднормено тегло, диабет тип 2 и метаболитен синдром.

За дома, за градината, за душата и за мечтите – W-O-W ще се превърне в истински празник!

Детски кът ще очаква малчуганите, докато майките им се забавляват, а бащите със сигурност няма да скучаят, разглеждайки последните модели автомобили, които ще бъдат изложени по време на събитието.

Заповядайте!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти