Ти нея уважаваш ли я?

Ти нея уважаваш ли я?
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Уважавайте жените! Всичките заслужават да бъдат уважавани повече, отколкото заслужават. Те дават началото на живота, като ни раждат, а през останалото време ни обгрижват и обичат. Обичат ни повече от себе си. Дори ако не сме техни деца.

Уважавайте жените! Те са многократно по-красиви, отколкото изглеждат. Освен че имат изящни форми, имат и изящни маниери. Провокират ни да ги желаем. А когато ги желаем, стават още по-красиви. Тогава разбираме, че жената е най-великото творение на Бога.

Уважавайте жените! Те контролират емоциите ни с поглед. За отрицателно време с него могат да ни разгорещят и веднага след това да ни смразят. Стига да го пожелаят. А те го пожелават често. С поглед могат да ни накарат да се влюбим и вдъхновим, но също така и ревнуваме и да се гневим.

Уважавайте жените! Те ухаят прекрасно. На кокос, бадем, алое, роза, праскова, ягода, лимон... Сякаш природата е сътворила ароматите специално за тях. И наистина е така, защото всяко ухание е по-привлекателно върху жените. Така де, разликата между "Мирише ми на пъпеш" и "Косата ѝ мирише на пъпеш" е доста голяма, въпреки че става въпрос за един и същ аромат.

Уважавайте жените! Те имат пленяваща усмивка. А кой не мечте да бъде в плен на усмихната жена? С усмивките си жените говорят повече, отколкото с устните. По този начин, каквото и да кажат, мъжете го изпълняват моментално, дори и да не е в техен интерес. При това с усмивка.

Уважавайте жените! Те са истински джентълмени. Знаят, често по- добре и от мъжете, как да се държат с дамите. Отнасят се към хората галантно и възпитано. Имат висок морал. Държат на думата си. Общуват честно и открито. Интелигентно и без предубеждения подхождат към всички въпроси. И най- важното е, че нито едно от тези неща не е поза.

Уважавайте жените! Те са по-силният пол, макар че не им го признават. Юнашки понасят негативните емоции на мъжете и обществото. Обвиняваме ги затова, че не сме щастливи, че ни ни обичат, че не сме успели, че не сме талантливи, че не можем да бъдем себе си, че сме подтиснати и др. Жените са виновни за всичко. Приемат да носят този товар, знаейки прекрасно, че нямат абсолютно никаква вина.

Уважавайте жените! Те са загадъчни. Колкото опити има да бъдат разгадани, толкова са и провалите. За да разкрият малка част от тайните си, трябва да им посветиш живота си. И пак остават загадъчни, защото знаят, че непознатото е по-интересно. Искат да скочим смело в неизвестното. При това положение вариантите са два: или ще дарят смелчагата с топлина, или ще бъде изгорен. Зависи как жената ще бъде разпалена.

Уважавайте жените! Те са неповторими. Всяка една от тях. Ако я подминете, никога няма да срещнете подобна. Най-малко пък същата, защото тя няма да го позволи. Така, рано или късно, ще съжалявате, че не сте видели в нея най-красива, с най-пленяваща усмивка, с най-омайния аромат и най- интригуващите тайни жена, защото тя е точно тази.

Уважавайте жените!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти